• juni

    26

    2022
  • 60
  • 0
Att tänka på vid takmålning

Att tänka på vid takmålning

Titta upp på dina tak. Önskar du förbättra känslan av rummet så kommer en ommålning av taket hjälpa till med detta avsevärt. Att måla om ett tak blekts över tid kan få ett rum att se bättre ut. Över tid har antalet personer som vågar beställa takmålningar i andra färger än vitt ökat. Få det resultat du vill ha med hjälp av oss.

Notera vid målning av taket

Vid beställning av innertaksmålning ska rummet skyddas vid målning. Vid målning av taket bör rummet tömmas så mycket som möjligt, de saker som inte går att flytta ska täckas med skyddsplast. Om du ska måla både tak och väggar vid en rumsrenovering bör du måla taket först för att undvika takfärg på de färdiga väggarna.

Vi gör även takmålning för yttertak

Vill du måla ett tak i plåt? Det är mycket jobb och och de flesta har inte verktygen för det hemma. För att framtidsskydda ditt tak är att hålla barrträd och nedfallna löv så långt borta från ditt tak som möjligt eftersom det stoppar avrinning. När vi ska måla taket tvättar vi taket med varmt vatten och gör alla noggranna förberedelser innan målningen.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

BEGÄR EN OFFERT
Om oss

Bostadslyckan AB tillför stort värde till dina målarprojekt med vår utmärkta kunskap och gedigna erfarenhet. Lita på oss för alla dina måleriprojekt. Vi är här för att uppfylla dina krav med professionell standard.

Senaste inläggen
Mest sedda
© 2023 Sidan är en del av Renovex.se