• november

    15

    2022
  • 64
  • 0
Fasad av hög kvalitet

Fasad av hög kvalitet

Fasadmålning är en mödosam uppgift. Att måla en fasad är både svårt och tidskrävande och kräver såväl praktiska som teoretiska kunskaper samt stort tålamod och noggrannhet. Vi är övertygade om att du kommer att bli helt nöjd med vår fasadmålning.

Håll dig säker med vår fasadfärg

För att skydda ditt hem kan du med fördel måla ytterväggarna med jämna mellanrum. På trähus tenderar till exempel färgen att flaga efter ett par år, så det är viktigt att använda rätt färg på rätt material för att förhindra tidigt slitage. Hur lång livslängd färgen har beror på vilken typ av färg som används, hur noggrant det förberedande arbetet gjordes, hur väl fasaden täcktes med färg osv. Du kan alltid känna dig trygg när du anlitar oss. Vi utför allt vårt arbete med största omsorg. När vi är färdiga finns inget kvar och inget att tänka på.

Fasadmålning och fönstermålning på samma gång

När man arbetar med fasader får man inte heller glömma att se över sina fönster. En snabbtorkande färg används som ger en halvmatt och hållbar yta. Återigen, korrekt förberedelse är avgörande för att förhindra snabbt slitage. Vi gör även målningar av enbart fönster.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

BEGÄR EN OFFERT
Om oss

Bostadslyckan AB tillför stort värde till dina målarprojekt med vår utmärkta kunskap och gedigna erfarenhet. Lita på oss för alla dina måleriprojekt. Vi är här för att uppfylla dina krav med professionell standard.

Senaste inläggen
Mest sedda
© 2023 Sidan är en del av Renovex.se