• februari

    8

    2023
  • 129
  • 0
Höstens färger

Höstens färger

Precis som årstiden själv påverkars stämmningen hemma av höstens intåg. Därför vill vi ge dig inspiration och låta dig veta vad höstens färgtrender är.

Delikata nyanserna möter djärva kontraster

Paletten för hösten är väldigt bred. Å ena sidan flyter mjuka och varma färger (Rosa, brun, lila, guld) smidigt in i varandra, vilket skapar en känsla av säkerhet och lugn. Å andra sidan, leta efter djupa och dramatiska färger som ska vara kontrasterande och varierande (blått, rött, senapsgult, grått). Mellan dem är en spännande mix av ljusa pastellfärger och ljusa färger (fuschia, blå, mörkblå, orange, ljusgrön). De senaste årens trend har likheter till naturen, väldigt jordnära färger och toner, men nu har vi ett bredare perspektiv och det handlar om att experimentera med färger som kanske inte matchar vid första anblicken, men som ändå är lite djärva. Höstens färger inte för alla. Vågar du?

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

BEGÄR EN OFFERT
Om oss

Bostadslyckan AB tillför stort värde till dina målarprojekt med vår utmärkta kunskap och gedigna erfarenhet. Lita på oss för alla dina måleriprojekt. Vi är här för att uppfylla dina krav med professionell standard.

Senaste inläggen
Mest sedda
© 2023 Sidan är en del av Renovex.se