• oktober

    13

    2022
  • 71
  • 0
Måla trapphuset

Måla trapphuset

Neutrala färger är perfekta är bäst för trapphusmålning. Trappor har ofta en mycket stor målad yta. Många av er kanske redan har målat ett hemma vet hur färgen kommer att upplevas beror på storleken på rummet som målas. Färger som ser perfekta ut på en färgkarta kan bli ännu mer levande och attraktiva när de visas på en köksvägg. Det är viktigt att noga överväga valet av nyans när man målar trappor. Välj om möjligt lugna, lite gråaktiga nyanser. Neutrala färger såsom grå och beige är oftast bäst för trapphus, men ljusare element fungerar bättre. Detta kan till exempel anges som en kantlinje eller ett mönster. Om du inte är säker på vilken färg du ska välja för din trappa, finns det massor av resurser som hjälper dig att hitta din rätta nyans.

Dekorativ målning

Dekorativa väggmålningar är vanliga i äldre trapphus och beroende på era önskemål kan vi restaurera eller skapa nya mönster och dekorationer till era trapphus.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

BEGÄR EN OFFERT
Om oss

Bostadslyckan AB tillför stort värde till dina målarprojekt med vår utmärkta kunskap och gedigna erfarenhet. Lita på oss för alla dina måleriprojekt. Vi är här för att uppfylla dina krav med professionell standard.

Senaste inläggen
Mest sedda
© 2023 Sidan är en del av Renovex.se