MÅLARE I ALVIK

Med lång erfarenhet och ett stort fokus på kundnöjdhet kan du lita på oss med ditt målarprojekt.
Beskriv till ärende nedan.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

VÅRA TJÄNSTER

Målare Alvik tror att om kvalitet, professionalism och bra service är vad du eftersträvar, så är vi här för att hjälpa dig att uppnå denna önskan. Varje projekt vi genomför skräddarsys efter våra kunders önskemål och behov. Vi utför alla typer av interiör och exteriör-arbeten. Oavsett om du är ute efter att få ditt tak målat, ett sovrum eller en hel invändig eller utvändig ommålning kan vi hjälpa dig. Vi gör bara ett jobb i taget för att säkerställa att ditt projekt löper smidigt och med stor uppmärksamhet på detaljer. Vi förstår att ditt hem är en av dina största tillgångar. Vi ser till att ditt golv och dina tillhörigheter är väl skyddade hela tiden. Vi är även specialiserade på färgmatchning och tapetsering i Alvik. Vi kan hjälpa dig att matcha din befintliga färg om du bara vill bättra på några befintliga väggar. Men om du är ute efter ett helt nytt utseende kan vi verkligen hjälpa dig att modernisera ditt hem. Vi erbjuder gratis färgrådgivning på alla våra projekt.

  • Golvmålning

   Golvmålning

   När vi monterar eller färgar ditt golv kan vi välja produkter som ger dig vilken färg du än vill ha. Våra monterade brädor finns därför i en mängd olika trägolvsfärger.

  • Barnrumsmålning

   Barnrumsmålning

   Låt barnens fantasi flöda, speciellt i deras eget rum tack vare våra specialister i Bostadslyckan. Varför inte skapa en bakgrund för deras fantasivärld med färgglada, målade karaktärer eller scener.

  • Fasadmålning

   Fasadmålning

   Målning av fasaderna belyser inte bara färgen av byggnaden utan också dess skydd. Huvuduppgiften är att hålla fukt och därmed föroreningar borta från byggnaden.

VÅRA REFERENSER

Om du fortfarande inte är övertygad kan du ta en titt på vad vi har gjort tidigare. Vårt fotogalleri ger dig en bild av våra tidigare projekt i Målare Alvik. Dessutom kan du läsa recensioner från våra tidigare kunder här.

UTFORSKA VÅRA TIDIGARE PROJEKTSE ALLA REFERENSER

OM OSS

Av alla förändringar du kan göra för att förbättra och tillföra mer värde till ditt hem, är ingenting mer kostnadseffektivt eller kan göra större inverkan än ett nytt lager färg. Oavsett om du funderar på att sälja ditt hem eller om du helt enkelt vill ha en fräsch ny look så kan vi hjälpa dig. Vi har många års erfarenhet av måleribranschen och vi garanterar att jobbet blir gjort i tid, professionellt och med känsla för detaljerna.

Vi är ett familjeföretag som stoltserar med noggranna förberedelser. Vi förstår att din fastighet är en av dina största tillgångar. Under hela processen ser vi till att både din egendom och tillhörigheter är väl omhändertagna/skyddade. Vi gör bara ett jobb i taget för att säkerställa att våra kunder är 100% nöjda och vi använder endast kvalitetsfärgmärken.

ERFARNA MÅLARE

Med hjälp av ett mycket erfaret team av målare kan vi kombinera kvalitetsarbete, utmärkt kunskap och låga priser för att erbjuda dig en oöverträffad service.

KVALITATIVT UTFÖRANDE

Vi har professionella verktyg och ett öga för noggrant utförande. Därför kan du förvänta dig ett perfekt slutresultat och levererande på överenskommen tid.

PROFESSIONELLITET

Vi arbetar med noggrant planerade steg som enligt ett väl organiserat schema och och har dagliga interaktioner med kund.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

AKTIV KOMMUNIKATION

Kommunikation skall tas på största allvar. Vi tycker att du som kund förtjänar att vara delaktig i framstegen och tidsplanen. Så du kan lita på att du kommer att få det du blivit lovad. Även om det kommer att ske i mindre förändringar under projektets gång.

KUNDNÖJDHET

Vi är stolta över vår förmåga. Därför kan vi tryggt lova kundnöjdhet som garanti. Som kund kan kommer du att besiktiga slutresultatet och har möjlighet att önska korrigeringar. Självklart blir målningen alltid som utlovat.

HELHETSANSVAR

Vi tar fullt ansvar för målningen från första dag. Vi planerar, handlar material, transporterar och gör jobbet. Så som kund kan du fokusera på vardagslivet. Detta gör projektet lättsamt som möjligt för dig som kund.

VARFÖR DU SKALL VÄLJA OSS

Alla målningsofferter skickas inom 24 timmar efter att vi sett jobbet och vi utför allt arbete själva. Målare Alvik är ett familjeägt företag med de bästa målare i Alvik. Vi är pålitliga, effektiva, punktliga och använder säkra arbetsmetoder. Vi är stolta över att utföra kvalitetsarbete och vi går alltid utöver det för att möta våra kunders behov. Oss målare i Alvik förstår att noggranna förberedelser inför målning är ett måste. Detta säkerställer att vi kan erbjuda dig en färdig produkt som inte bara ser bra ut, utan håller i många år framöver.

LÅNG ERFARENHET

Med bra verktyg och effektivt arbete kan vi erbjuda tidsbesparande målning och förtroende för att jobbet blir rätt utfört. På grund av effektiviserad målning kan du också förvänta dig billig offert. Kontakta oss och begär en kostnadsfri offert.

HÅLLBAR FÄRG

Vi arbetar med välkända varumärken som Beckers, Flugger och Jotun. De erbjuder färg av högsta kvalitet samtidigt som de beaktar hälsa och miljö. Din hälsa skyddas genom att undvika miljöfarliga produkter till varje pris. Du kan förvänta dig de bästa materialen med oss.

PROFESSIONELLT RESULTAT

Vi har bra verktyg för professionella målare. De hjälper oss att uppnå kvalitet och resultat som inte går att uppnå på egenhand. Vill du ha det bästa resultatet skall du anlita oss.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

 • "Professionellt och effektivt utfört arbete. De svarade snabbt både inledningsvis och därefter. Mycket trevligt kundbemötande. Dessutom gjorde de rent efter sig! Vi är väldigt nöjda."

  Nadi Nadia
  Google omdöme
 • "Otroligt tillmötesgående personal. Professionella och ÄRLIGA, vilket för mig väger mest. Vänskapligt beteende vilket gör att jag kommer förbli deras framtida kund och rekommendera dessa vidare! Priset var rimligt men lågt för resultatet och kvalitén av arbetet. Rekommenderas starkt:)""

  Atif Ribic
  Google omdöme
 • "Min Mamma (87 år) behövde förnya sitt sovrum efter att Pappa blev tvungen att flytta till ett boende. Det var viktigt att det skulle bli ett sovrum av toppklass och att hantverkarna skulle vara trevliga mot Mamma. Mamma och jag (dottern) kunde inte vara mer nöjda!!!! Så fint det blev och vilka professionella hantverkare! Våra bästa rekommendationer!!!"

  Lena Ljung-Nordin
  Google omdöme
 • "Jag rekommenderar verkligen detta företaget. Snabb respons på förfrågan, professionellt bemötande, bra kvalitet och smidig kommunikation. Vi kommer definitivt använda deras tjänster igen!"

  Johanna Gustavsson
  Google omdöme

VI JOBBAR MED

© 2023 Sidan är en del av Renovex.se