MÅLARE I ENSKEDE

Med lång erfarenhet och ett stort fokus på kundnöjdhet kan du lita på oss med ditt målarprojekt.
Beskriv till ärende nedan.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

VÅRA TJÄNSTER

Att hitta rätt team för att måla ditt hem kan kännas överväldigande, men med Målare Enskede får du sinnesfrid. Vi är experter som behandlar ditt projekt med den omsorg det förtjänar. Vår målarupplevelse levereras med säkerhet. Kom igång med ditt projekts kostnadsfria prisuppskattning. Vårt team kommer att arbeta med dig för att hitta en tid som passar ditt schema. Vi ger rådgivning innan vi förbereder ett detaljerat förslag kommer vi att göra en genomgång av ditt utrymme. Därefter kommer också att lära känna dig och ditt projekt, så att vi kan anpassa hur vi arbetar med din dagliga rutin. Sedan målar utifrån ditt projekts detaljerade förslag kommer målarteamet att ge sin bästa service, inklusive städning i slutet av varje arbetsdag. En arbetsledare kommer att handleda teamet, leverera dagliga uppdateringar till dig och ta upp din feedback längs vägen. Vi följer sedan upp. Förutom en sista inspektion på plats kan ett oberoende kvalitetssäkringsteam kontakta dig efter att ditt projekt är klart för att få feedback på ditt projekts slutresultat och din övergripande erfarenhet av Målare Enskede.

  • Golvmålning

   Golvmålning

   När vi monterar eller färgar ditt golv kan vi välja produkter som ger dig vilken färg du än vill ha. Våra monterade brädor finns därför i en mängd olika trägolvsfärger.

  • Barnrumsmålning

   Barnrumsmålning

   Låt barnens fantasi flöda, speciellt i deras eget rum tack vare våra specialister i Bostadslyckan. Varför inte skapa en bakgrund för deras fantasivärld med färgglada, målade karaktärer eller scener.

  • Fasadmålning

   Fasadmålning

   Målning av fasaderna belyser inte bara färgen av byggnaden utan också dess skydd. Huvuduppgiften är att hålla fukt och därmed föroreningar borta från byggnaden.

VÅRA REFERENSER

Se över våra referensprojekt för att se ett urval av våra tidigare projekt i Målare Enskede eller läs våra recensioner här.

UTFORSKA VÅRA TIDIGARE PROJEKTSE ALLA REFERENSER

OM OSS

Målare Enskede är våra målare i Enskede engagerade i excellens och att se till att din fastighet ser bäst ut. Under våra år i verksamheten har vi skaffat oss ett starkt rykte. Med en samlad erfarenhet som sträcker sig över 100 år kan du lita på att våra duktiga målare producerar exceptionella resultat.

Vi är ett företag byggt på integritet, kvalitet, professionalism, förtroende, pålitlighet och återkommande affärer. När du anlitar våra målare i Enskede kommer du att upptäcka att dessa aspekter stämmer överens med alla aspekter av vår tjänst. Det är vårt uppdrag att erbjuda en tjänst som vänder sig till alla husägare, byggare, arkitekter och projektledare. Oavsett om det är en målare för ett sovrum, en helfärgad interiör och exteriör eller ett storskaligt företagskontrakt, vi gör allt.

ERFARNA MÅLARE

Med hjälp av ett mycket erfaret team av målare kan vi kombinera kvalitetsarbete, utmärkt kunskap och låga priser för att erbjuda dig en oöverträffad service.

KVALITATIVT UTFÖRANDE

Vi har professionella verktyg och ett öga för noggrant utförande. Därför kan du förvänta dig ett perfekt slutresultat och levererande på överenskommen tid.

PROFESSIONELLITET

Vi arbetar med noggrant planerade steg som enligt ett väl organiserat schema och och har dagliga interaktioner med kund.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

AKTIV KOMMUNIKATION

Kommunikation skall tas på största allvar. Vi tycker att du som kund förtjänar att vara delaktig i framstegen och tidsplanen. Så du kan lita på att du kommer att få det du blivit lovad. Även om det kommer att ske i mindre förändringar under projektets gång.

KUNDNÖJDHET

Vi är stolta över vår förmåga. Därför kan vi tryggt lova kundnöjdhet som garanti. Som kund kan kommer du att besiktiga slutresultatet och har möjlighet att önska korrigeringar. Självklart blir målningen alltid som utlovat.

HELHETSANSVAR

Vi tar fullt ansvar för målningen från första dag. Vi planerar, handlar material, transporterar och gör jobbet. Så som kund kan du fokusera på vardagslivet. Detta gör projektet lättsamt som möjligt för dig som kund.

VARFÖR DU SKALL VÄLJA OSS

För din sinnesfrid är Målare Enskede täckt av allmänt ansvar och arbetsskydd. Våra målare i Enskede strävar efter att utföra varje jobb på det säkraste och mest effektiva sättet som möjligt. Vi är också mycket medvetna om det ökande behovet av att minimera påverkan på vår miljö, varför vi anpassar gröna arbetsmetoder och produkter så fort de blir tillgängliga för oss.

De löften som ges till Målare Enskede kunder är en första prioritet. Från tidpunkten för ditt projekt till budgeten håller vi på vårt ord. Vi funderar alltid på hur vi kan göra din upplevelse av Målare Enskede bättre — från hur vi kommunicerar och samarbetar med dig. Respektera individen. Det är viktigt för oss att kunder, anställda känner sig värderade och respekterade under varje interaktion med Målare Enskede. Det här är bara några av anledningarna våra målare oftast blir kallade som de bästa målare och tapetserare i Enskede.

LÅNG ERFARENHET

Med bra verktyg och effektivt arbete kan vi erbjuda tidsbesparande målning och förtroende för att jobbet blir rätt utfört. På grund av effektiviserad målning kan du också förvänta dig billig offert. Kontakta oss och begär en kostnadsfri offert.

HÅLLBAR FÄRG

Vi arbetar med välkända varumärken som Beckers, Flugger och Jotun. De erbjuder färg av högsta kvalitet samtidigt som de beaktar hälsa och miljö. Din hälsa skyddas genom att undvika miljöfarliga produkter till varje pris. Du kan förvänta dig de bästa materialen med oss.

PROFESSIONELLT RESULTAT

Vi har bra verktyg för professionella målare. De hjälper oss att uppnå kvalitet och resultat som inte går att uppnå på egenhand. Vill du ha det bästa resultatet skall du anlita oss.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

 • "Professionellt och effektivt utfört arbete. De svarade snabbt både inledningsvis och därefter. Mycket trevligt kundbemötande. Dessutom gjorde de rent efter sig! Vi är väldigt nöjda."

  Nadi Nadia
  Google omdöme
 • "Otroligt tillmötesgående personal. Professionella och ÄRLIGA, vilket för mig väger mest. Vänskapligt beteende vilket gör att jag kommer förbli deras framtida kund och rekommendera dessa vidare! Priset var rimligt men lågt för resultatet och kvalitén av arbetet. Rekommenderas starkt:)""

  Atif Ribic
  Google omdöme
 • "Min Mamma (87 år) behövde förnya sitt sovrum efter att Pappa blev tvungen att flytta till ett boende. Det var viktigt att det skulle bli ett sovrum av toppklass och att hantverkarna skulle vara trevliga mot Mamma. Mamma och jag (dottern) kunde inte vara mer nöjda!!!! Så fint det blev och vilka professionella hantverkare! Våra bästa rekommendationer!!!"

  Lena Ljung-Nordin
  Google omdöme
 • "Jag rekommenderar verkligen detta företaget. Snabb respons på förfrågan, professionellt bemötande, bra kvalitet och smidig kommunikation. Vi kommer definitivt använda deras tjänster igen!"

  Johanna Gustavsson
  Google omdöme

VI JOBBAR MED

© 2023 Sidan är en del av Renovex.se