MÅLARE I FARSTA STRAND

Med lång erfarenhet och ett stort fokus på kundnöjdhet kan du lita på oss med ditt målarprojekt.
Beskriv till ärende nedan.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

VÅRA TJÄNSTER


Era pålitliga målare i Farsta Strand

Om du söker efter en målerifirma kan vårt kvalificerade och försäkrade team av målare i Farsta Strand hjälpa dig att uppnå en perfekt finish med minimal störning för ditt hem eller kommersiella lokaler.

Våra priser är kostnadseffektiva och extremt konkurrenskraftiga eftersom vi strävar efter att spara kundens pengar var som helst det är möjligt, samtidigt som vi aldrig kompromissar med kvaliteten på dekoreringsmaterial och produkter vi använder eller det totala hantverket vi levererar.

Våra målare i Farsta Strand har expertis och mångåriga erfarenhet och kan garantera att vi leverar hantverk av kavlite inom alla aspekter av inom- och utomhusmålning och dekorering, från slipning och färgning av trä, glansgivning, lackering, tapetsering, golv, tak, väggar, vardagsrum, kök, badrum, bostads- och kommersiella projekt till försäkringsarbeten, vi erbjuder ett one-stop-shop för alla dina måleri- och tapetsering i Farsta Strand.

  • Golvmålning

   Golvmålning

   När vi monterar eller färgar ditt golv kan vi välja produkter som ger dig vilken färg du än vill ha. Våra monterade brädor finns därför i en mängd olika trägolvsfärger.

  • Barnrumsmålning

   Barnrumsmålning

   Låt barnens fantasi flöda, speciellt i deras eget rum tack vare våra specialister i Bostadslyckan. Varför inte skapa en bakgrund för deras fantasivärld med färgglada, målade karaktärer eller scener.

  • Fasadmålning

   Fasadmålning

   Målning av fasaderna belyser inte bara färgen av byggnaden utan också dess skydd. Huvuduppgiften är att hålla fukt och därmed föroreningar borta från byggnaden.

VÅRA REFERENSER

Du kan själv se hur nöjda Målare Farsta Strands kunder är genom att se projekt i vår portfölj. Om du har några måleribehov är du välkommen att kontakta oss.

UTFORSKA VÅRA TIDIGARE PROJEKTSE ALLA REFERENSER

OM OSS

Kundnöjdhet är av yttersta vikt för vår företagsfilosofi; vårt mål är att möta kundens förväntningar varje gång. Genom att ta tid att sätta upp en första konsultation med dig kan vi undersöka det område som behöver uppmärksamhet och diskutera dina idéer och krav i detalj. Vi gillar att hålla våra kunder informerade vid varje steg av resan, från den första konsultationen till det slutliga resultatet. Vi är alltid tillgängliga för att ge inredningsförslag som kan inspirera eller erbjuda vänlig rådgivning när det efterfrågas.

ERFARNA MÅLARE

Med hjälp av ett mycket erfaret team av målare kan vi kombinera kvalitetsarbete, utmärkt kunskap och låga priser för att erbjuda dig en oöverträffad service.

KVALITATIVT UTFÖRANDE

Vi har professionella verktyg och ett öga för noggrant utförande. Därför kan du förvänta dig ett perfekt slutresultat och levererande på överenskommen tid.

PROFESSIONELLITET

Vi arbetar med noggrant planerade steg som enligt ett väl organiserat schema och och har dagliga interaktioner med kund.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

AKTIV KOMMUNIKATION

Kommunikation skall tas på största allvar. Vi tycker att du som kund förtjänar att vara delaktig i framstegen och tidsplanen. Så du kan lita på att du kommer att få det du blivit lovad. Även om det kommer att ske i mindre förändringar under projektets gång.

KUNDNÖJDHET

Vi är stolta över vår förmåga. Därför kan vi tryggt lova kundnöjdhet som garanti. Som kund kan kommer du att besiktiga slutresultatet och har möjlighet att önska korrigeringar. Självklart blir målningen alltid som utlovat.

HELHETSANSVAR

Vi tar fullt ansvar för målningen från första dag. Vi planerar, handlar material, transporterar och gör jobbet. Så som kund kan du fokusera på vardagslivet. Detta gör projektet lättsamt som möjligt för dig som kund.

VARFÖR DU SKALL VÄLJA OSS

Vårt företag erbjuder professionella måleri- och tapetseringstjänster i Farsta Strand. Med många års erfarenhet i branschen kan vi erbjuda kvalitetssäkrad arbete för både inomhus- och utomhusprojekt. Vårt team består av duktiga och erfarna målare och tapetserare i Farsta Strand som strävar efter att alltid leverera ett förstklassigt resultat.

Vi är stolta över att alltid använda miljövänliga och högkvalitativa färger och material för att säkerställa att våra kunder får en hållbar och långvarig finish. Vi följer också alltid branschens säkerhetsföreskrifter för att säkerställa att våra kunder och vårt team är skyddade.

LÅNG ERFARENHET

Med bra verktyg och effektivt arbete kan vi erbjuda tidsbesparande målning och förtroende för att jobbet blir rätt utfört. På grund av effektiviserad målning kan du också förvänta dig billig offert. Kontakta oss och begär en kostnadsfri offert.

HÅLLBAR FÄRG

Vi arbetar med välkända varumärken som Beckers, Flugger och Jotun. De erbjuder färg av högsta kvalitet samtidigt som de beaktar hälsa och miljö. Din hälsa skyddas genom att undvika miljöfarliga produkter till varje pris. Du kan förvänta dig de bästa materialen med oss.

PROFESSIONELLT RESULTAT

Vi har bra verktyg för professionella målare. De hjälper oss att uppnå kvalitet och resultat som inte går att uppnå på egenhand. Vill du ha det bästa resultatet skall du anlita oss.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

 • "Professionellt och effektivt utfört arbete. De svarade snabbt både inledningsvis och därefter. Mycket trevligt kundbemötande. Dessutom gjorde de rent efter sig! Vi är väldigt nöjda."

  Nadi Nadia
  Google omdöme
 • "Otroligt tillmötesgående personal. Professionella och ÄRLIGA, vilket för mig väger mest. Vänskapligt beteende vilket gör att jag kommer förbli deras framtida kund och rekommendera dessa vidare! Priset var rimligt men lågt för resultatet och kvalitén av arbetet. Rekommenderas starkt:)""

  Atif Ribic
  Google omdöme
 • "Min Mamma (87 år) behövde förnya sitt sovrum efter att Pappa blev tvungen att flytta till ett boende. Det var viktigt att det skulle bli ett sovrum av toppklass och att hantverkarna skulle vara trevliga mot Mamma. Mamma och jag (dottern) kunde inte vara mer nöjda!!!! Så fint det blev och vilka professionella hantverkare! Våra bästa rekommendationer!!!"

  Lena Ljung-Nordin
  Google omdöme
 • "Jag rekommenderar verkligen detta företaget. Snabb respons på förfrågan, professionellt bemötande, bra kvalitet och smidig kommunikation. Vi kommer definitivt använda deras tjänster igen!"

  Johanna Gustavsson
  Google omdöme

VI JOBBAR MED

© 2023 Sidan är en del av Renovex.se