MÅLARE I FRUÄNGEN

Med lång erfarenhet och ett stort fokus på kundnöjdhet kan du lita på oss med ditt målarprojekt.
Beskriv till ärende nedan.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

VÅRA TJÄNSTER

Våra målare i Fruängen arbetar snabbt utan att kompromissa med kvalitet eller känsla för detaljer. Inte nog med att de får jobbet gjort rätt första gången, de kommer att städa upp efteråt så att du kan komma tillbaka in i byggnaden tidigare. När vi nått en överenskommelse om den detaljerade omfattningen av målningsarbetet, kommer våra målare att börja arbeta, utrustade med det senaste inom målningsteknik. Det är en del av hur vi kan garantera kvalitetsarbete varje gång, i tid och enligt budget.

Att måla är bara halva striden. Våra målare i Fruängen förstår hur man förbereder en yta och vilka färger som fungerar bäst i varje given situation. På så sätt kan vi säkerställa bästa möjliga resultat, utan att kompromissa med hållbarhet eller kvalitet.

  • Golvmålning

   Golvmålning

   När vi monterar eller färgar ditt golv kan vi välja produkter som ger dig vilken färg du än vill ha. Våra monterade brädor finns därför i en mängd olika trägolvsfärger.

  • Barnrumsmålning

   Barnrumsmålning

   Låt barnens fantasi flöda, speciellt i deras eget rum tack vare våra specialister i Bostadslyckan. Varför inte skapa en bakgrund för deras fantasivärld med färgglada, målade karaktärer eller scener.

  • Fasadmålning

   Fasadmålning

   Målning av fasaderna belyser inte bara färgen av byggnaden utan också dess skydd. Huvuduppgiften är att hålla fukt och därmed föroreningar borta från byggnaden.

VÅRA REFERENSER

Är du inte helt såld än? Ta en titt på våra tidigare projekt och gör en bedömning för dig själv. Se vårt bildgalleri här.

UTFORSKA VÅRA TIDIGARE PROJEKTSE ALLA REFERENSER

OM OSS

Målare Fruängen är en målerifirma i Fruängen som erbjuder tjänster för bostads eller kommersiella måleribehov. än två decennier har Målare Fruängen förbättrat det inre och yttre utseendet på byggnader med målningstjänster som står sig över tiden. Vårt team är fullt licensierade, försäkrade och stolta medlemmar av fackförbundet Målarna. Vi närmar oss varje projekt med nya ögon och förnyad passion för att få din fastighet att se bäst ut. Oavsett om du letar efter en renovering eller en komplett översyn, är vårt team redo för uppgiften.

När du vill ha det absolut bästa resultatet behöver du de bästa målarna i Fruängen. Med många års kombinerad professionell erfarenhet. Begär en kostnadsfri offert från vårt vänliga team idag.

ERFARNA MÅLARE

Med hjälp av ett mycket erfaret team av målare kan vi kombinera kvalitetsarbete, utmärkt kunskap och låga priser för att erbjuda dig en oöverträffad service.

KVALITATIVT UTFÖRANDE

Vi har professionella verktyg och ett öga för noggrant utförande. Därför kan du förvänta dig ett perfekt slutresultat och levererande på överenskommen tid.

PROFESSIONELLITET

Vi arbetar med noggrant planerade steg som enligt ett väl organiserat schema och och har dagliga interaktioner med kund.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

AKTIV KOMMUNIKATION

Kommunikation skall tas på största allvar. Vi tycker att du som kund förtjänar att vara delaktig i framstegen och tidsplanen. Så du kan lita på att du kommer att få det du blivit lovad. Även om det kommer att ske i mindre förändringar under projektets gång.

KUNDNÖJDHET

Vi är stolta över vår förmåga. Därför kan vi tryggt lova kundnöjdhet som garanti. Som kund kan kommer du att besiktiga slutresultatet och har möjlighet att önska korrigeringar. Självklart blir målningen alltid som utlovat.

HELHETSANSVAR

Vi tar fullt ansvar för målningen från första dag. Vi planerar, handlar material, transporterar och gör jobbet. Så som kund kan du fokusera på vardagslivet. Detta gör projektet lättsamt som möjligt för dig som kund.

VARFÖR DU SKALL VÄLJA OSS

Att hitta professionella och pålitliga målare i Fruängen för ditt projekt är ingen lätt bedrift. På Målare Fruängen har vi åtagit oss att ge våra kunder de bästa målningstjänsterna till överkomliga kostnader. Vi är de stolta medlemmarna av fackförbundet Målarna och är målare som fokuserar på att tillhandahålla högsta kvalitet utförande med överlägsen kundservice. Med över år av erfarenhet i branschen ser vår personal till att alla målningstjänster i Fruängen slutförs med högsta kvalitet i åtanke, och att projekten slutförs i tid.

Våra Målare Fruängen målare och tapetserare i Fruängen är fullt certifierade, licensierade, bundna och försäkrade för att utföra alla typer av målningsjobb i dina bostads eller kommersiella fastigheter. Från att måla en enda vägg till att förändra utseendet på hela din fastighet, inget jobb är för stort eller för litet för oss!

LÅNG ERFARENHET

Med bra verktyg och effektivt arbete kan vi erbjuda tidsbesparande målning och förtroende för att jobbet blir rätt utfört. På grund av effektiviserad målning kan du också förvänta dig billig offert. Kontakta oss och begär en kostnadsfri offert.

HÅLLBAR FÄRG

Vi arbetar med välkända varumärken som Beckers, Flugger och Jotun. De erbjuder färg av högsta kvalitet samtidigt som de beaktar hälsa och miljö. Din hälsa skyddas genom att undvika miljöfarliga produkter till varje pris. Du kan förvänta dig de bästa materialen med oss.

PROFESSIONELLT RESULTAT

Vi har bra verktyg för professionella målare. De hjälper oss att uppnå kvalitet och resultat som inte går att uppnå på egenhand. Vill du ha det bästa resultatet skall du anlita oss.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

 • "Professionellt och effektivt utfört arbete. De svarade snabbt både inledningsvis och därefter. Mycket trevligt kundbemötande. Dessutom gjorde de rent efter sig! Vi är väldigt nöjda."

  Nadi Nadia
  Google omdöme
 • "Otroligt tillmötesgående personal. Professionella och ÄRLIGA, vilket för mig väger mest. Vänskapligt beteende vilket gör att jag kommer förbli deras framtida kund och rekommendera dessa vidare! Priset var rimligt men lågt för resultatet och kvalitén av arbetet. Rekommenderas starkt:)""

  Atif Ribic
  Google omdöme
 • "Min Mamma (87 år) behövde förnya sitt sovrum efter att Pappa blev tvungen att flytta till ett boende. Det var viktigt att det skulle bli ett sovrum av toppklass och att hantverkarna skulle vara trevliga mot Mamma. Mamma och jag (dottern) kunde inte vara mer nöjda!!!! Så fint det blev och vilka professionella hantverkare! Våra bästa rekommendationer!!!"

  Lena Ljung-Nordin
  Google omdöme
 • "Jag rekommenderar verkligen detta företaget. Snabb respons på förfrågan, professionellt bemötande, bra kvalitet och smidig kommunikation. Vi kommer definitivt använda deras tjänster igen!"

  Johanna Gustavsson
  Google omdöme

VI JOBBAR MED

© 2023 Sidan är en del av Renovex.se