MÅLARE I HÄSSELBY STRAND

Med lång erfarenhet och ett stort fokus på kundnöjdhet kan du lita på oss med ditt målarprojekt.
Beskriv till ärende nedan.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

VÅRA TJÄNSTER

Målare Hässelby Strand tänjer vi på gränserna för vad som är möjligt. Fullständig teknisk behärskning av hantverket och en personal som är skicklig i alla aspekter av färgval, förberedelse av plats, applicering och finish samt tapetsering i Hässelby Strand, vi kan omfånga behoven för alla projekt. Från restaurering, till villor, företags och kommersiella lokaler, statlig och industriell infrastruktur, Målare Hässelby Strand kan allt inom måleri i Hässelby Strand. Våra skickliga och utbildade målare kan väcka liv i fastigheter i Hässelby Strand och storstadsområdet.

  • Golvmålning

   Golvmålning

   När vi monterar eller färgar ditt golv kan vi välja produkter som ger dig vilken färg du än vill ha. Våra monterade brädor finns därför i en mängd olika trägolvsfärger.

  • Barnrumsmålning

   Barnrumsmålning

   Låt barnens fantasi flöda, speciellt i deras eget rum tack vare våra specialister i Bostadslyckan. Varför inte skapa en bakgrund för deras fantasivärld med färgglada, målade karaktärer eller scener.

  • Fasadmålning

   Fasadmålning

   Målning av fasaderna belyser inte bara färgen av byggnaden utan också dess skydd. Huvuduppgiften är att hålla fukt och därmed föroreningar borta från byggnaden.

VÅRA REFERENSER

Är du fortfarande inte övertygad? Titta på våra genomförda projekt och gör en egen bedömning. Se vårt fotoalbum.

UTFORSKA VÅRA TIDIGARE PROJEKTSE ALLA REFERENSER

OM OSS

Målare Hässelby Strand är stolta över att vara professionella målare i Hässelby Strand som har renoverat bostäder och affärslokaler under det senaste decenniet. Vi är pålitliga, erfarna och kvalificerade målare i Hässelby Strand som strävar efter att sätta höga kvalitetskrav för våra kunder till överkomliga priser. Vårt arbete kommer med en nöjdhetsgaranti och var säker på att bara de bästa materialen används under hela vårt arbete.

Dina väggytor, de lokala väderförhållandena, förväntat slitage och din personliga syn tas alla i beaktande för att säkerställa att vi ger de perfekta långvariga resultaten. Vi ser till att alla projekt från små till stora behandlas med respekt och aldrig lämnar en enda röra bakom oss. Alla hälso och säkerhetsföreskrifter följs genom alla projekt.

ERFARNA MÅLARE

Med hjälp av ett mycket erfaret team av målare kan vi kombinera kvalitetsarbete, utmärkt kunskap och låga priser för att erbjuda dig en oöverträffad service.

KVALITATIVT UTFÖRANDE

Vi har professionella verktyg och ett öga för noggrant utförande. Därför kan du förvänta dig ett perfekt slutresultat och levererande på överenskommen tid.

PROFESSIONELLITET

Vi arbetar med noggrant planerade steg som enligt ett väl organiserat schema och och har dagliga interaktioner med kund.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

AKTIV KOMMUNIKATION

Kommunikation skall tas på största allvar. Vi tycker att du som kund förtjänar att vara delaktig i framstegen och tidsplanen. Så du kan lita på att du kommer att få det du blivit lovad. Även om det kommer att ske i mindre förändringar under projektets gång.

KUNDNÖJDHET

Vi är stolta över vår förmåga. Därför kan vi tryggt lova kundnöjdhet som garanti. Som kund kan kommer du att besiktiga slutresultatet och har möjlighet att önska korrigeringar. Självklart blir målningen alltid som utlovat.

HELHETSANSVAR

Vi tar fullt ansvar för målningen från första dag. Vi planerar, handlar material, transporterar och gör jobbet. Så som kund kan du fokusera på vardagslivet. Detta gör projektet lättsamt som möjligt för dig som kund.

VARFÖR DU SKALL VÄLJA OSS

Om du är en ny husägare eller funderar på att bygga ett nytt hem, är vi engagerade individer som är stolta över att producera kvalitetsresultat. Du har nytta av att flytta in i ett nytt hem som du kan vara stolt över. Vår förmåga att ge kvalitetsservice till överkomliga priser. Vi förstår att kunden kan ha brist tid på att måla sitt hem, kan vara säkra på att vårt team kommer att samarbeta med dig och andra yrkesgrupper för att säkerställa att ditt projekt slutförs som du tänkt dig. Vi har bland de bästa målare och tapetserare i Hässelby Strand.

Målare Hässelby Strand restaurerar historiska byggnader och gamla hem och förstår till fullo vikten och skillnaden med små detaljer kan göra. Vi är noggranna med detaljer, vår specialistkompetens kommer att säkerställa att ditt projekt slutförs med omsorg till hur du tänkt dig. 

LÅNG ERFARENHET

Med bra verktyg och effektivt arbete kan vi erbjuda tidsbesparande målning och förtroende för att jobbet blir rätt utfört. På grund av effektiviserad målning kan du också förvänta dig billig offert. Kontakta oss och begär en kostnadsfri offert.

HÅLLBAR FÄRG

Vi arbetar med välkända varumärken som Beckers, Flugger och Jotun. De erbjuder färg av högsta kvalitet samtidigt som de beaktar hälsa och miljö. Din hälsa skyddas genom att undvika miljöfarliga produkter till varje pris. Du kan förvänta dig de bästa materialen med oss.

PROFESSIONELLT RESULTAT

Vi har bra verktyg för professionella målare. De hjälper oss att uppnå kvalitet och resultat som inte går att uppnå på egenhand. Vill du ha det bästa resultatet skall du anlita oss.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

 • "Professionellt och effektivt utfört arbete. De svarade snabbt både inledningsvis och därefter. Mycket trevligt kundbemötande. Dessutom gjorde de rent efter sig! Vi är väldigt nöjda."

  Nadi Nadia
  Google omdöme
 • "Otroligt tillmötesgående personal. Professionella och ÄRLIGA, vilket för mig väger mest. Vänskapligt beteende vilket gör att jag kommer förbli deras framtida kund och rekommendera dessa vidare! Priset var rimligt men lågt för resultatet och kvalitén av arbetet. Rekommenderas starkt:)""

  Atif Ribic
  Google omdöme
 • "Min Mamma (87 år) behövde förnya sitt sovrum efter att Pappa blev tvungen att flytta till ett boende. Det var viktigt att det skulle bli ett sovrum av toppklass och att hantverkarna skulle vara trevliga mot Mamma. Mamma och jag (dottern) kunde inte vara mer nöjda!!!! Så fint det blev och vilka professionella hantverkare! Våra bästa rekommendationer!!!"

  Lena Ljung-Nordin
  Google omdöme
 • "Jag rekommenderar verkligen detta företaget. Snabb respons på förfrågan, professionellt bemötande, bra kvalitet och smidig kommunikation. Vi kommer definitivt använda deras tjänster igen!"

  Johanna Gustavsson
  Google omdöme

VI JOBBAR MED

© 2023 Sidan är en del av Renovex.se