MÅLARE I HJULSTA

Med lång erfarenhet och ett stort fokus på kundnöjdhet kan du lita på oss med ditt målarprojekt.
Beskriv till ärende nedan.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

VÅRA TJÄNSTER

När kvalitet, service och ett väl utfört jobb är viktigast, ring Målare Hjulsta. Vårt expertteam, med år av erfarenheter, rekommenderas starkt i Hjulsta och dess omgivningar genom att endast använda de bästa materialen. Ett öga för detaljer. Målare i Hjulsta som förstår verktygen i vår handel och behovet av att vi ska förse dig som vår uppskattade kund med de bästa råden, varumärkena och teknikerna för att få ut det mesta av din bostads eller kommersiella fastighet i Hjulsta. Inget slår ett nytt lager färg för att göra ditt nya hem till ditt eget. Från att lägga till färger och toner för att representera en stil eller en ommålning till att få din fastighet att kännas helt ny.

Funderar du på att sälja din bostad? Ett utvändigt målningsjobb kan ge ditt hem ett utseende som kommer att vidare öka värdet på din fastighet. Vi kan även samarbeta med din fastighetsmäklare för en smärtfri försäljningsprocess. Eller funderar du på att tapetsera? Våra experter har mycket erfarenhet inom tapetsering i Hjulsta, tveka inte att ställa några frågor angående ditt projekt via vårt onlineformulär eller maila oss direkt.

  • Golvmålning

   Golvmålning

   När vi monterar eller färgar ditt golv kan vi välja produkter som ger dig vilken färg du än vill ha. Våra monterade brädor finns därför i en mängd olika trägolvsfärger.

  • Barnrumsmålning

   Barnrumsmålning

   Låt barnens fantasi flöda, speciellt i deras eget rum tack vare våra specialister i Bostadslyckan. Varför inte skapa en bakgrund för deras fantasivärld med färgglada, målade karaktärer eller scener.

  • Fasadmålning

   Fasadmålning

   Målning av fasaderna belyser inte bara färgen av byggnaden utan också dess skydd. Huvuduppgiften är att hålla fukt och därmed föroreningar borta från byggnaden.

VÅRA REFERENSER

Vårt engagerade team är ett licensierat, kvalificerat, erfaret och lokalt telefonsamtal eller mejl bort. Kontakta teamet idag så kommer du inte bli besviken över resultatet. Se våra tidigare kunders resultat här.

UTFORSKA VÅRA TIDIGARE PROJEKTSE ALLA REFERENSER

OM OSS

Ett praktisk målerifirma i Hjulsta med många års erfarenhet av måleri, Målare Hjulsta. Vi är specialister på bostäder och kommersiella fastigheter, vi på Målare Hjulsta utför ett brett spektrum av arbeten från de enklaste målningsuppgifterna till de mer avancerade specialarbetena som endast hantverkare med år i branschen kan uppnå. Med en kundlista som inkluderar prisbelönta byggare, boutiqueagenter och Stockholms företag, kan Målare Hjulsta samarbeta med alla potentiella kunder och komma till ett gemensamt perspektiv för att uppnå alla mål som hans kunder har.

ERFARNA MÅLARE

Med hjälp av ett mycket erfaret team av målare kan vi kombinera kvalitetsarbete, utmärkt kunskap och låga priser för att erbjuda dig en oöverträffad service.

KVALITATIVT UTFÖRANDE

Vi har professionella verktyg och ett öga för noggrant utförande. Därför kan du förvänta dig ett perfekt slutresultat och levererande på överenskommen tid.

PROFESSIONELLITET

Vi arbetar med noggrant planerade steg som enligt ett väl organiserat schema och och har dagliga interaktioner med kund.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

AKTIV KOMMUNIKATION

Kommunikation skall tas på största allvar. Vi tycker att du som kund förtjänar att vara delaktig i framstegen och tidsplanen. Så du kan lita på att du kommer att få det du blivit lovad. Även om det kommer att ske i mindre förändringar under projektets gång.

KUNDNÖJDHET

Vi är stolta över vår förmåga. Därför kan vi tryggt lova kundnöjdhet som garanti. Som kund kan kommer du att besiktiga slutresultatet och har möjlighet att önska korrigeringar. Självklart blir målningen alltid som utlovat.

HELHETSANSVAR

Vi tar fullt ansvar för målningen från första dag. Vi planerar, handlar material, transporterar och gör jobbet. Så som kund kan du fokusera på vardagslivet. Detta gör projektet lättsamt som möjligt för dig som kund.

VARFÖR DU SKALL VÄLJA OSS

Kärnan i Målare Hjulsta är ett team av erfarna, kvalificerade hantverkare och målare i Hjulsta. Det finns aldrig något mål utom räckhåll för våra kunder. Målare Hjulsta strävar alltid efter att överträffa kundernas förväntningar genom att leverera en bättre finish i tid till ett konkurrenskraftigt pris. Vi utser en arbetsledare som rapporterar direkt till företagsägaren eller dig som hemägare för att säkerställa våra strikta kvalitetsstandarder. Målare Hjulsta använder de bästa tillgängliga färgerna. Vi har strukturer på plats för att möta de flesta budgetkrav. Vi har bland de bästa målare i Hjulsta.

LÅNG ERFARENHET

Med bra verktyg och effektivt arbete kan vi erbjuda tidsbesparande målning och förtroende för att jobbet blir rätt utfört. På grund av effektiviserad målning kan du också förvänta dig billig offert. Kontakta oss och begär en kostnadsfri offert.

HÅLLBAR FÄRG

Vi arbetar med välkända varumärken som Beckers, Flugger och Jotun. De erbjuder färg av högsta kvalitet samtidigt som de beaktar hälsa och miljö. Din hälsa skyddas genom att undvika miljöfarliga produkter till varje pris. Du kan förvänta dig de bästa materialen med oss.

PROFESSIONELLT RESULTAT

Vi har bra verktyg för professionella målare. De hjälper oss att uppnå kvalitet och resultat som inte går att uppnå på egenhand. Vill du ha det bästa resultatet skall du anlita oss.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

 • "Professionellt och effektivt utfört arbete. De svarade snabbt både inledningsvis och därefter. Mycket trevligt kundbemötande. Dessutom gjorde de rent efter sig! Vi är väldigt nöjda."

  Nadi Nadia
  Google omdöme
 • "Otroligt tillmötesgående personal. Professionella och ÄRLIGA, vilket för mig väger mest. Vänskapligt beteende vilket gör att jag kommer förbli deras framtida kund och rekommendera dessa vidare! Priset var rimligt men lågt för resultatet och kvalitén av arbetet. Rekommenderas starkt:)""

  Atif Ribic
  Google omdöme
 • "Min Mamma (87 år) behövde förnya sitt sovrum efter att Pappa blev tvungen att flytta till ett boende. Det var viktigt att det skulle bli ett sovrum av toppklass och att hantverkarna skulle vara trevliga mot Mamma. Mamma och jag (dottern) kunde inte vara mer nöjda!!!! Så fint det blev och vilka professionella hantverkare! Våra bästa rekommendationer!!!"

  Lena Ljung-Nordin
  Google omdöme
 • "Jag rekommenderar verkligen detta företaget. Snabb respons på förfrågan, professionellt bemötande, bra kvalitet och smidig kommunikation. Vi kommer definitivt använda deras tjänster igen!"

  Johanna Gustavsson
  Google omdöme

VI JOBBAR MED

© 2023 Sidan är en del av Renovex.se