MÅLARE I MÖRBY

Med lång erfarenhet och ett stort fokus på kundnöjdhet kan du lita på oss med ditt målarprojekt.
Beskriv till ärende nedan.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

VÅRA TJÄNSTER

Vi erbjuder målningstjänster i Mörby. Oavsett om du letar efter högkvalitativa målningstjänster för bostäder eller kommersiella tjänster, har vi det för dig. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster som lägger till estetik och utseende till din fastighet. Våra professionella målare i Mörby är specialiserade på inre och yttre målning och ytbehandling för bostäder, kommersiella och industrifastigheter. Som certifierade målare i Mörby är vi utrustade för att utföra alla målningsjobb och har förvandlat deras drömhem. När vi accepterar ett målningsprojekt ser vi till att ytorna är väl förberedda för att återställa sin skönhet. Under målningsprocessen säkerställer vi säkerheten för din fastighet och alla runt omkring. Vi täcker även all inredning och utrymmen med lakan för att förhindra stänkfläckar.

Våra målare och tapetserare i Mörby är utbildade och välutrustade för att hantera alla målningsprojekt och gör allt för att säkerställa perfektion. Dina kommersiella lokaler ska vara inbjudande och presentabla så att du kan skapa det bästa intrycket för våra kunder. Vi samarbetar med dig för att välja rätt färg för en kommersiell byggnad eller hem för att uppnå dina krav. Du kan vara säker på att vi inte kommer att störa dig. Våra pålitliga målare i Mörby erbjuder en flexibel service så att vi kan måla även under helgerna.

Fråga om våra miljövänliga målningstjänster i Mörby

  • Golvmålning

   Golvmålning

   När vi monterar eller färgar ditt golv kan vi välja produkter som ger dig vilken färg du än vill ha. Våra monterade brädor finns därför i en mängd olika trägolvsfärger.

  • Barnrumsmålning

   Barnrumsmålning

   Låt barnens fantasi flöda, speciellt i deras eget rum tack vare våra specialister i Bostadslyckan. Varför inte skapa en bakgrund för deras fantasivärld med färgglada, målade karaktärer eller scener.

  • Fasadmålning

   Fasadmålning

   Målning av fasaderna belyser inte bara färgen av byggnaden utan också dess skydd. Huvuduppgiften är att hålla fukt och därmed föroreningar borta från byggnaden.

VÅRA REFERENSER

Målare Mörby använder vi giftfri och säker färg för alla våra kommersiella, bostads och industriella målningstjänster i Mörby. De är säkra och kommer inte att skada din familj, personal och till och med dina husdjur. Ta en titt på våra tidigare projekt för att se referenser.

UTFORSKA VÅRA TIDIGARE PROJEKTSE ALLA REFERENSER

OM OSS

Pålitliga målare i Mörby. Ibland behöver du bara ett nytt lager färg när du vill väcka liv i din fastighet. Våra målare i Mörby är här för att hjälpa till med alla dina måleribehov! Om du vill att din fastighet ska skötas ordentligt är våra experter målare redo för uppgiften. Vi är stolta över att vara en av de bästa målare i Mörby med ett rykte om utmärkt utförande och service. Vi erbjuder både bostads och kommersiell målning som du kan lita på med en felfri finish varje gång.

ERFARNA MÅLARE

Med hjälp av ett mycket erfaret team av målare kan vi kombinera kvalitetsarbete, utmärkt kunskap och låga priser för att erbjuda dig en oöverträffad service.

KVALITATIVT UTFÖRANDE

Vi har professionella verktyg och ett öga för noggrant utförande. Därför kan du förvänta dig ett perfekt slutresultat och levererande på överenskommen tid.

PROFESSIONELLITET

Vi arbetar med noggrant planerade steg som enligt ett väl organiserat schema och och har dagliga interaktioner med kund.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

AKTIV KOMMUNIKATION

Kommunikation skall tas på största allvar. Vi tycker att du som kund förtjänar att vara delaktig i framstegen och tidsplanen. Så du kan lita på att du kommer att få det du blivit lovad. Även om det kommer att ske i mindre förändringar under projektets gång.

KUNDNÖJDHET

Vi är stolta över vår förmåga. Därför kan vi tryggt lova kundnöjdhet som garanti. Som kund kan kommer du att besiktiga slutresultatet och har möjlighet att önska korrigeringar. Självklart blir målningen alltid som utlovat.

HELHETSANSVAR

Vi tar fullt ansvar för målningen från första dag. Vi planerar, handlar material, transporterar och gör jobbet. Så som kund kan du fokusera på vardagslivet. Detta gör projektet lättsamt som möjligt för dig som kund.

VARFÖR DU SKALL VÄLJA OSS

Vi tror på att leverera det kvalitetsarbete du förtjänar. Genom att använda de bästa materialen som färg och penslar av professionell kvalitet, säkerställer vi att vi alltid har de rätta verktygen för jobbet. Med vår skicklighet och känsla för detaljer är du säker på att det inte finns några udda märken kvar. Vi strävar efter att ge våra kunder den upplevelse av högsta kvalitet de förtjänar från början till slut. Resultatet  är en otrolig målningsfinish som förvandlar ditt hem eller kommersiella utrymme.

LÅNG ERFARENHET

Med bra verktyg och effektivt arbete kan vi erbjuda tidsbesparande målning och förtroende för att jobbet blir rätt utfört. På grund av effektiviserad målning kan du också förvänta dig billig offert. Kontakta oss och begär en kostnadsfri offert.

HÅLLBAR FÄRG

Vi arbetar med välkända varumärken som Beckers, Flugger och Jotun. De erbjuder färg av högsta kvalitet samtidigt som de beaktar hälsa och miljö. Din hälsa skyddas genom att undvika miljöfarliga produkter till varje pris. Du kan förvänta dig de bästa materialen med oss.

PROFESSIONELLT RESULTAT

Vi har bra verktyg för professionella målare. De hjälper oss att uppnå kvalitet och resultat som inte går att uppnå på egenhand. Vill du ha det bästa resultatet skall du anlita oss.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

 • "Professionellt och effektivt utfört arbete. De svarade snabbt både inledningsvis och därefter. Mycket trevligt kundbemötande. Dessutom gjorde de rent efter sig! Vi är väldigt nöjda."

  Nadi Nadia
  Google omdöme
 • "Otroligt tillmötesgående personal. Professionella och ÄRLIGA, vilket för mig väger mest. Vänskapligt beteende vilket gör att jag kommer förbli deras framtida kund och rekommendera dessa vidare! Priset var rimligt men lågt för resultatet och kvalitén av arbetet. Rekommenderas starkt:)""

  Atif Ribic
  Google omdöme
 • "Min Mamma (87 år) behövde förnya sitt sovrum efter att Pappa blev tvungen att flytta till ett boende. Det var viktigt att det skulle bli ett sovrum av toppklass och att hantverkarna skulle vara trevliga mot Mamma. Mamma och jag (dottern) kunde inte vara mer nöjda!!!! Så fint det blev och vilka professionella hantverkare! Våra bästa rekommendationer!!!"

  Lena Ljung-Nordin
  Google omdöme
 • "Jag rekommenderar verkligen detta företaget. Snabb respons på förfrågan, professionellt bemötande, bra kvalitet och smidig kommunikation. Vi kommer definitivt använda deras tjänster igen!"

  Johanna Gustavsson
  Google omdöme

VI JOBBAR MED

© 2023 Sidan är en del av Renovex.se