MÅLARE I NORSBORG

Med lång erfarenhet och ett stort fokus på kundnöjdhet kan du lita på oss med ditt målarprojekt.
Beskriv till ärende nedan.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

VÅRA TJÄNSTER

Målare Norsborg bostads och kommersiella målare brinner för sitt hantverk. Målning handlar inte bara om färg, det handlar om att skapa dekorativa ytskikt som speglar stilen och atmosfären i ditt hem eller företag. Vi använder en rad kvalitetsfärger och primers för att uppnå något som är unikt och i linje med det tema du vill uppnå. Det finns verkligen ingen gräns för dekorativa ytbehandlingar. Målare Norsborg är ett team av dedikerade målarproffs som arbetar i hela Norsborg. Vi är stolta över att ge genuin kundservice och kvalitetsutförande varje gång och garanterar 100% tillfredsställelse. Våra målare i Norsborg är helförsäkrade med allmän ansvarsförsäkring 

När det kommer till restaurering och reparation kan du lita på Målare Norsborg expertteam för kvalitetsutförande till ett konkurrenskraftigt pris. Vi tillhandahåller en premium lack-reparationsservice för att förbättra exteriören eller interiören av din fastighet, plus maximera dess hållbarhet och skydd mot väder och vind. Vi återställer din fastighet till sin forna glans på nolltid. Vi har en lösning för alla dina måleri-behov. Ring oss så kommer vi till dig för att diskutera dina idéer och krav på det arbete som ska utföras. Vi lämnar då en kostnadsfri, konkurrenskraftig och heltäckande offert utan förpliktelser.

Så vänta inte längre – ring oss idag!

  • Golvmålning

   Golvmålning

   När vi monterar eller färgar ditt golv kan vi välja produkter som ger dig vilken färg du än vill ha. Våra monterade brädor finns därför i en mängd olika trägolvsfärger.

  • Barnrumsmålning

   Barnrumsmålning

   Låt barnens fantasi flöda, speciellt i deras eget rum tack vare våra specialister i Bostadslyckan. Varför inte skapa en bakgrund för deras fantasivärld med färgglada, målade karaktärer eller scener.

  • Fasadmålning

   Fasadmålning

   Målning av fasaderna belyser inte bara färgen av byggnaden utan också dess skydd. Huvuduppgiften är att hålla fukt och därmed föroreningar borta från byggnaden.

VÅRA REFERENSER

Är du fortfarande obeslutsam? Titta på våra tidigare projekt här och bilda dig en egen uppfattning. eller läs igenom våra kundomdömen här.

UTFORSKA VÅRA TIDIGARE PROJEKTSE ALLA REFERENSER

OM OSS

Målare Norsborg är ett team av hängivna och professionella målare i Norsborg, och erbjuder en tjänst som täcker alla målningsbehov, inklusive husmålning, kommersiell målning, industri och institutionsmålning. Våra målare i Norsborg har en lång och växande lista med kunder i Stockholm. Vi kommer till dig för att ge en detaljerad, kostnadsfri och oförpliktande offert och diskutera dina behov med dig. Våra erfarna, lokala målare i Norsborg är alltid respektfulla för din egendom och integritet när de arbetar i ditt hem. Målare Norsborg är ett företag byggt på många års erfarenhet av att leverera förstklassigt hantverk. Vi har professionella målare i Norsborg är stolta över vår utmärkta kundservice.

ERFARNA MÅLARE

Med hjälp av ett mycket erfaret team av målare kan vi kombinera kvalitetsarbete, utmärkt kunskap och låga priser för att erbjuda dig en oöverträffad service.

KVALITATIVT UTFÖRANDE

Vi har professionella verktyg och ett öga för noggrant utförande. Därför kan du förvänta dig ett perfekt slutresultat och levererande på överenskommen tid.

PROFESSIONELLITET

Vi arbetar med noggrant planerade steg som enligt ett väl organiserat schema och och har dagliga interaktioner med kund.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

AKTIV KOMMUNIKATION

Kommunikation skall tas på största allvar. Vi tycker att du som kund förtjänar att vara delaktig i framstegen och tidsplanen. Så du kan lita på att du kommer att få det du blivit lovad. Även om det kommer att ske i mindre förändringar under projektets gång.

KUNDNÖJDHET

Vi är stolta över vår förmåga. Därför kan vi tryggt lova kundnöjdhet som garanti. Som kund kan kommer du att besiktiga slutresultatet och har möjlighet att önska korrigeringar. Självklart blir målningen alltid som utlovat.

HELHETSANSVAR

Vi tar fullt ansvar för målningen från första dag. Vi planerar, handlar material, transporterar och gör jobbet. Så som kund kan du fokusera på vardagslivet. Detta gör projektet lättsamt som möjligt för dig som kund.

VARFÖR DU SKALL VÄLJA OSS

Vi är fullt licensierade och försäkrade så du behöver inte oroa dig för någonting. Vi kan diskutera dina idéer och krav på det arbete som ska utföras. Vi vet att när du väljer bland de många målerifirmor i Norsborg vill du ha ett företag som du kan lita på. Med vår erfarenhet och hårt arbetande målare som respekterar din egendom och integritet när vi är i ditt hem. Begär en offert och anlita våra professionella målare i Norsborg nu!

LÅNG ERFARENHET

Med bra verktyg och effektivt arbete kan vi erbjuda tidsbesparande målning och förtroende för att jobbet blir rätt utfört. På grund av effektiviserad målning kan du också förvänta dig billig offert. Kontakta oss och begär en kostnadsfri offert.

HÅLLBAR FÄRG

Vi arbetar med välkända varumärken som Beckers, Flugger och Jotun. De erbjuder färg av högsta kvalitet samtidigt som de beaktar hälsa och miljö. Din hälsa skyddas genom att undvika miljöfarliga produkter till varje pris. Du kan förvänta dig de bästa materialen med oss.

PROFESSIONELLT RESULTAT

Vi har bra verktyg för professionella målare. De hjälper oss att uppnå kvalitet och resultat som inte går att uppnå på egenhand. Vill du ha det bästa resultatet skall du anlita oss.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

 • "Professionellt och effektivt utfört arbete. De svarade snabbt både inledningsvis och därefter. Mycket trevligt kundbemötande. Dessutom gjorde de rent efter sig! Vi är väldigt nöjda."

  Nadi Nadia
  Google omdöme
 • "Otroligt tillmötesgående personal. Professionella och ÄRLIGA, vilket för mig väger mest. Vänskapligt beteende vilket gör att jag kommer förbli deras framtida kund och rekommendera dessa vidare! Priset var rimligt men lågt för resultatet och kvalitén av arbetet. Rekommenderas starkt:)""

  Atif Ribic
  Google omdöme
 • "Min Mamma (87 år) behövde förnya sitt sovrum efter att Pappa blev tvungen att flytta till ett boende. Det var viktigt att det skulle bli ett sovrum av toppklass och att hantverkarna skulle vara trevliga mot Mamma. Mamma och jag (dottern) kunde inte vara mer nöjda!!!! Så fint det blev och vilka professionella hantverkare! Våra bästa rekommendationer!!!"

  Lena Ljung-Nordin
  Google omdöme
 • "Jag rekommenderar verkligen detta företaget. Snabb respons på förfrågan, professionellt bemötande, bra kvalitet och smidig kommunikation. Vi kommer definitivt använda deras tjänster igen!"

  Johanna Gustavsson
  Google omdöme

VI JOBBAR MED

© 2023 Sidan är en del av Renovex.se