MÅLARE I NYKVARN

Med lång erfarenhet och ett stort fokus på kundnöjdhet kan du lita på oss med ditt målarprojekt.
Beskriv till ärende nedan.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

VÅRA TJÄNSTER


BOST
ADSMÅLNING I NYKVARN

Att få ditt hem, kontor eller annan fastighet korrekt förberedd och målad är den enskilt mest kostnadseffektiva metoden för att öka värdet på din fastighet, skydda det som vanligtvis är din huvudsakliga tillgång, samtidigt som det ökar nöjet avsevärt för de boende. Att få detta arbete utfört felaktigt är helt enkelt detsamma som att kasta dina pengar i sjön. Målare Nykvarn anställer endast kvalificerade och erfarna personer i alla aspekter av vår verksamhet.

 

KOMMERSIELL MÅLNING

Vår entreprenad division är specialiserad på alla aspekter av kommersiellt underhåll och allmän målning. Vi har en fullständig licens som gör det möjligt för oss att sköta alla aspekter av våra projekt. Vår egen inredningsdesigner finns till hands för att ge råd om alla aspekter av våra kunders krav, från enkla färgscheman till foajén och lobbyn. Våra målare i Nykvarn brukas kalla oftast som de bästa målare i Nykvarn och kommer att säkerställa alla dina behov och krav.

 

INDUSTRIMÅLNING I NYKVARN 

Industrimålning är en mycket specialiserad process. Vi är stolta över vår överlägsna service som levereras på ett säkert och miljömässigt ansvarsfullt sätt.

 

EXPERTER PÅ YTBEREDNING

Som med all målning är förberedelser nyckeln. Faktorer som fukt och temperatur kan påverka vidhäftning, kemisk bindning och slitstyrka samt påverka kostnader och långsiktigt underhåll. Vår rigorösa bedömningsprocess avgör den bästa ytbehandlingsmetoden på lång sikt. Våra metoder inkluderar traditionell torr- och våtblästring, eller högtrycksrengöring för minimal miljöpåverkan.

  • Golvmålning

   Golvmålning

   När vi monterar eller färgar ditt golv kan vi välja produkter som ger dig vilken färg du än vill ha. Våra monterade brädor finns därför i en mängd olika trägolvsfärger.

  • Barnrumsmålning

   Barnrumsmålning

   Låt barnens fantasi flöda, speciellt i deras eget rum tack vare våra specialister i Bostadslyckan. Varför inte skapa en bakgrund för deras fantasivärld med färgglada, målade karaktärer eller scener.

  • Fasadmålning

   Fasadmålning

   Målning av fasaderna belyser inte bara färgen av byggnaden utan också dess skydd. Huvuduppgiften är att hålla fukt och därmed föroreningar borta från byggnaden.

VÅRA REFERENSER

Är du fortfarande inte helt övertygad? Kolla in våra tidigare projekt och bedöm själv. Titta på vår bildsamling här.

UTFORSKA VÅRA TIDIGARE PROJEKTSE ALLA REFERENSER

OM OSS

Målare Nykvarn har erkänts som en av de högst rankade målare i Nykvarn sedan många år. Efter stora framgångar i Nykvarn har Målare Nykvarn expanderat över hela Stockholm, där vi levererar samma exceptionella service. Målare Nykvarn är specialiserade på alla typer av målning, bostads, kommersiellt, och för industri-utrymmen. Vi har byggt upp ett gediget rykte om att gå utöver förväntningarna så att varje kund är nöjd med vårt arbete.

Kontakta oss idag för att se hur vi kan göra dina nästa målningsprojekt i Nykvarn så prisvärda och stressfria som möjligt.

ERFARNA MÅLARE

Med hjälp av ett mycket erfaret team av målare kan vi kombinera kvalitetsarbete, utmärkt kunskap och låga priser för att erbjuda dig en oöverträffad service.

KVALITATIVT UTFÖRANDE

Vi har professionella verktyg och ett öga för noggrant utförande. Därför kan du förvänta dig ett perfekt slutresultat och levererande på överenskommen tid.

PROFESSIONELLITET

Vi arbetar med noggrant planerade steg som enligt ett väl organiserat schema och och har dagliga interaktioner med kund.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

AKTIV KOMMUNIKATION

Kommunikation skall tas på största allvar. Vi tycker att du som kund förtjänar att vara delaktig i framstegen och tidsplanen. Så du kan lita på att du kommer att få det du blivit lovad. Även om det kommer att ske i mindre förändringar under projektets gång.

KUNDNÖJDHET

Vi är stolta över vår förmåga. Därför kan vi tryggt lova kundnöjdhet som garanti. Som kund kan kommer du att besiktiga slutresultatet och har möjlighet att önska korrigeringar. Självklart blir målningen alltid som utlovat.

HELHETSANSVAR

Vi tar fullt ansvar för målningen från första dag. Vi planerar, handlar material, transporterar och gör jobbet. Så som kund kan du fokusera på vardagslivet. Detta gör projektet lättsamt som möjligt för dig som kund.

VARFÖR DU SKALL VÄLJA OSS

All vår personal är:

 • Fullt licensierade
 • Arbetarna är kvalificerade och kontrollerade av vårt huvudkontor
 • Helt försäkrade

Vi producerar en högre nivå av professionella målningstjänster för bostäder och kommersiella ändamål. Kundtjänst hjälper dig att svara på eventuella frågor före, under och efter målning. Prissättning i förskott, vi tillhandahåller ärliga förhandspriser så att du vet den verkliga kostnaden för dina målningsprojekt.

LÅNG ERFARENHET

Med bra verktyg och effektivt arbete kan vi erbjuda tidsbesparande målning och förtroende för att jobbet blir rätt utfört. På grund av effektiviserad målning kan du också förvänta dig billig offert. Kontakta oss och begär en kostnadsfri offert.

HÅLLBAR FÄRG

Vi arbetar med välkända varumärken som Beckers, Flugger och Jotun. De erbjuder färg av högsta kvalitet samtidigt som de beaktar hälsa och miljö. Din hälsa skyddas genom att undvika miljöfarliga produkter till varje pris. Du kan förvänta dig de bästa materialen med oss.

PROFESSIONELLT RESULTAT

Vi har bra verktyg för professionella målare. De hjälper oss att uppnå kvalitet och resultat som inte går att uppnå på egenhand. Vill du ha det bästa resultatet skall du anlita oss.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

 • "Professionellt och effektivt utfört arbete. De svarade snabbt både inledningsvis och därefter. Mycket trevligt kundbemötande. Dessutom gjorde de rent efter sig! Vi är väldigt nöjda."

  Nadi Nadia
  Google omdöme
 • "Otroligt tillmötesgående personal. Professionella och ÄRLIGA, vilket för mig väger mest. Vänskapligt beteende vilket gör att jag kommer förbli deras framtida kund och rekommendera dessa vidare! Priset var rimligt men lågt för resultatet och kvalitén av arbetet. Rekommenderas starkt:)""

  Atif Ribic
  Google omdöme
 • "Min Mamma (87 år) behövde förnya sitt sovrum efter att Pappa blev tvungen att flytta till ett boende. Det var viktigt att det skulle bli ett sovrum av toppklass och att hantverkarna skulle vara trevliga mot Mamma. Mamma och jag (dottern) kunde inte vara mer nöjda!!!! Så fint det blev och vilka professionella hantverkare! Våra bästa rekommendationer!!!"

  Lena Ljung-Nordin
  Google omdöme
 • "Jag rekommenderar verkligen detta företaget. Snabb respons på förfrågan, professionellt bemötande, bra kvalitet och smidig kommunikation. Vi kommer definitivt använda deras tjänster igen!"

  Johanna Gustavsson
  Google omdöme

VI JOBBAR MED

© 2023 Sidan är en del av Renovex.se