MÅLARE I SALEM

Med lång erfarenhet och ett stort fokus på kundnöjdhet kan du lita på oss med ditt målarprojekt.
Beskriv till ärende nedan.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

VÅRA TJÄNSTER

Målare Salem är en respekterad målerifirma i Salem som har varit verksam sedan många år. Vi är stolt över att erbjuda högkvalitativa målerilösningar till våra kunder, med specialisering på bostäder och bostadsfastigheter. Baserat i Salem har vi byggt upp ett utmärkt rykte i närområdet. Kunden som vill ha ett högkvalitativ resultat anlitar oss. Vänligen kontakta oss idag om du är intresserad av våra tjänster eller skulle vilja ha en gratis offert utan förpliktelse.

 

Inre målning

Kommersiell och bostäder. Vi täcker alla aspekter av inre målning. Vi använder högkvalitativa material och verktyg.

 

Utomhusmålning

Våra målare och tapetserare i Salem till att använda kvalité färger på yttre ytor eftersom det är viktigt för en långvarig effekt och för att se till att alla ytor är väl bevarade år efter år.

  • Golvmålning

   Golvmålning

   När vi monterar eller färgar ditt golv kan vi välja produkter som ger dig vilken färg du än vill ha. Våra monterade brädor finns därför i en mängd olika trägolvsfärger.

  • Barnrumsmålning

   Barnrumsmålning

   Låt barnens fantasi flöda, speciellt i deras eget rum tack vare våra specialister i Bostadslyckan. Varför inte skapa en bakgrund för deras fantasivärld med färgglada, målade karaktärer eller scener.

  • Fasadmålning

   Fasadmålning

   Målning av fasaderna belyser inte bara färgen av byggnaden utan också dess skydd. Huvuduppgiften är att hålla fukt och därmed föroreningar borta från byggnaden.

VÅRA REFERENSER

Målare i Salem har kunskapen och talangerna för att hantera alla målningsuppdrag. Se vår portfölj för att se några av våra tidigare prestationer.

UTFORSKA VÅRA TIDIGARE PROJEKTSE ALLA REFERENSER

OM OSS

Välkommen till vår målarfirma! Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativa målartjänster till både privatpersoner och företag i hela regionen. Vi har en passion för måleri och tar stolthet i att leverera enastående resultat till våra kunder varje gång. Oavsett om du behöver en ny färg på dina väggar, en touch-up på dina köksluckor eller en fullständig renovering av ditt hem eller företag, kan vi hjälpa till att förvandla din vision till verklighet.

Våra professionella målare är utbildade och erfarna i alla typer av målningsprojekt. Vi använder endast högkvalitativa produkter och verktyg för att säkerställa att ditt slutresultat är hållbart och håller sig vackert i många år framöver. Vi är också stolta över att erbjuda miljövänliga alternativ för de som vill minska sin miljöpåverkan. Vi förstår att måleriprojekt kan vara stressiga och tidskrävande för många kunder. Därför är vi engagerade i att göra hela processen så smidig och enkel som möjligt. Vi tar hand om allt från förberedelse och priming till slutlig rengöring och avfallshantering, så att du kan slappna av och lita på att arbetet utförs på rätt sätt.

Kontakta oss idag för att boka en gratis konsultation med en av våra professionella målare. Vi ser fram emot att hjälpa dig att förverkliga dina målningsbehov och skapa en vacker, fräsch och hållbar miljö i ditt hem eller företag!

ERFARNA MÅLARE

Med hjälp av ett mycket erfaret team av målare kan vi kombinera kvalitetsarbete, utmärkt kunskap och låga priser för att erbjuda dig en oöverträffad service.

KVALITATIVT UTFÖRANDE

Vi har professionella verktyg och ett öga för noggrant utförande. Därför kan du förvänta dig ett perfekt slutresultat och levererande på överenskommen tid.

PROFESSIONELLITET

Vi arbetar med noggrant planerade steg som enligt ett väl organiserat schema och och har dagliga interaktioner med kund.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

AKTIV KOMMUNIKATION

Kommunikation skall tas på största allvar. Vi tycker att du som kund förtjänar att vara delaktig i framstegen och tidsplanen. Så du kan lita på att du kommer att få det du blivit lovad. Även om det kommer att ske i mindre förändringar under projektets gång.

KUNDNÖJDHET

Vi är stolta över vår förmåga. Därför kan vi tryggt lova kundnöjdhet som garanti. Som kund kan kommer du att besiktiga slutresultatet och har möjlighet att önska korrigeringar. Självklart blir målningen alltid som utlovat.

HELHETSANSVAR

Vi tar fullt ansvar för målningen från första dag. Vi planerar, handlar material, transporterar och gör jobbet. Så som kund kan du fokusera på vardagslivet. Detta gör projektet lättsamt som möjligt för dig som kund.

VARFÖR DU SKALL VÄLJA OSS

Vårt team av erfarna målare i Stockholm är alla utbildade för att leverera bästa möjliga service till våra kunder. Vårt förstklassiga synsätt på projekt är den viktigaste skillnaden mellan oss och andra målare som märks i varje jobb vi åtar oss. Alla produkter som används i våra projekt är lokalt inköpta från godkända distributörer, där vi enbart använder färger som är godkända ur miljö och säkerhetsperspektiv. Våra experter kallas ofta som de bästa målare i Stockholm och har många års yrkeserfarenhet. Alla våra målare i Stockholm har genomgått säkerhetsutbildning enligt gällande svenska byggregler.

LÅNG ERFARENHET

Med bra verktyg och effektivt arbete kan vi erbjuda tidsbesparande målning och förtroende för att jobbet blir rätt utfört. På grund av effektiviserad målning kan du också förvänta dig billig offert. Kontakta oss och begär en kostnadsfri offert.

HÅLLBAR FÄRG

Vi arbetar med välkända varumärken som Beckers, Flugger och Jotun. De erbjuder färg av högsta kvalitet samtidigt som de beaktar hälsa och miljö. Din hälsa skyddas genom att undvika miljöfarliga produkter till varje pris. Du kan förvänta dig de bästa materialen med oss.

PROFESSIONELLT RESULTAT

Vi har bra verktyg för professionella målare. De hjälper oss att uppnå kvalitet och resultat som inte går att uppnå på egenhand. Vill du ha det bästa resultatet skall du anlita oss.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

 • "Professionellt och effektivt utfört arbete. De svarade snabbt både inledningsvis och därefter. Mycket trevligt kundbemötande. Dessutom gjorde de rent efter sig! Vi är väldigt nöjda."

  Nadi Nadia
  Google omdöme
 • "Otroligt tillmötesgående personal. Professionella och ÄRLIGA, vilket för mig väger mest. Vänskapligt beteende vilket gör att jag kommer förbli deras framtida kund och rekommendera dessa vidare! Priset var rimligt men lågt för resultatet och kvalitén av arbetet. Rekommenderas starkt:)""

  Atif Ribic
  Google omdöme
 • "Min Mamma (87 år) behövde förnya sitt sovrum efter att Pappa blev tvungen att flytta till ett boende. Det var viktigt att det skulle bli ett sovrum av toppklass och att hantverkarna skulle vara trevliga mot Mamma. Mamma och jag (dottern) kunde inte vara mer nöjda!!!! Så fint det blev och vilka professionella hantverkare! Våra bästa rekommendationer!!!"

  Lena Ljung-Nordin
  Google omdöme
 • "Jag rekommenderar verkligen detta företaget. Snabb respons på förfrågan, professionellt bemötande, bra kvalitet och smidig kommunikation. Vi kommer definitivt använda deras tjänster igen!"

  Johanna Gustavsson
  Google omdöme

VI JOBBAR MED

© 2023 Sidan är en del av Renovex.se