MÅLARE I SKARPNÄCK

Med lång erfarenhet och ett stort fokus på kundnöjdhet kan du lita på oss med ditt målarprojekt.
Beskriv till ärende nedan.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

VÅRA TJÄNSTER

Våra tjänster är utformade för att åstadkomma fullständig kundnöjdhet. Vi inleder alla våra målningsuppdrag med en konsultation. Under vår konsultation bedömer vi omfattningen av de målningstjänster som krävs för att göra ditt hem vackert och ger dig en korrekt uppskattning av våra tjänster.

Under hela målningsprocessen kommunicerar våra målare i Skarpnäck med dig för att hålla dig informerad om vår målning. Vi uppdaterar dig och kollar med dig för att säkerställa att du är fullständigt nöjd med våra invändiga och yttre målningstjänster.

  • Golvmålning

   Golvmålning

   När vi monterar eller färgar ditt golv kan vi välja produkter som ger dig vilken färg du än vill ha. Våra monterade brädor finns därför i en mängd olika trägolvsfärger.

  • Barnrumsmålning

   Barnrumsmålning

   Låt barnens fantasi flöda, speciellt i deras eget rum tack vare våra specialister i Bostadslyckan. Varför inte skapa en bakgrund för deras fantasivärld med färgglada, målade karaktärer eller scener.

  • Fasadmålning

   Fasadmålning

   Målning av fasaderna belyser inte bara färgen av byggnaden utan också dess skydd. Huvuduppgiften är att hålla fukt och därmed föroreningar borta från byggnaden.

VÅRA REFERENSER

Vårt servicedrivna arbetssätt styrs av många års erfarenhet av husmålning. Vi använder vår erfarenhet för att hjälpa dig ta fram den perfekta målningsplanen för ditt hem. Vi vet vilka stilar och målningar som fungerar bäst i Skarpnäck.

Du samarbetar med våra professionella målare och tapetserare i Skarpnäck för att säkerställa att färgen matchar din kompletta interiör och exteriör. Vi vill att färgen ska komplettera och framhäva andra delar av din inredning och arkitektur.

UTFORSKA VÅRA TIDIGARE PROJEKTSE ALLA REFERENSER

OM OSS

Prisbelönta målare i Skarpnäck. Som ett prisbelönt måleri har vi varit branschledande i många år. Vårt fokus på kundnöjdhet har gjort det möjligt för oss att ständigt växa och lyckas främst genom referenser. Du blir inte ett stort målarföretag i Skarpnäck utan att ständigt leverera felfri täckning och professionalism, gång på gång, för varje jobb.

ERFARNA MÅLARE

Med hjälp av ett mycket erfaret team av målare kan vi kombinera kvalitetsarbete, utmärkt kunskap och låga priser för att erbjuda dig en oöverträffad service.

KVALITATIVT UTFÖRANDE

Vi har professionella verktyg och ett öga för noggrant utförande. Därför kan du förvänta dig ett perfekt slutresultat och levererande på överenskommen tid.

PROFESSIONELLITET

Vi arbetar med noggrant planerade steg som enligt ett väl organiserat schema och och har dagliga interaktioner med kund.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

AKTIV KOMMUNIKATION

Kommunikation skall tas på största allvar. Vi tycker att du som kund förtjänar att vara delaktig i framstegen och tidsplanen. Så du kan lita på att du kommer att få det du blivit lovad. Även om det kommer att ske i mindre förändringar under projektets gång.

KUNDNÖJDHET

Vi är stolta över vår förmåga. Därför kan vi tryggt lova kundnöjdhet som garanti. Som kund kan kommer du att besiktiga slutresultatet och har möjlighet att önska korrigeringar. Självklart blir målningen alltid som utlovat.

HELHETSANSVAR

Vi tar fullt ansvar för målningen från första dag. Vi planerar, handlar material, transporterar och gör jobbet. Så som kund kan du fokusera på vardagslivet. Detta gör projektet lättsamt som möjligt för dig som kund.

VARFÖR DU SKALL VÄLJA OSS

Vår metodik är ganska enkel, vi arbetar med dig för att förstå parametrarna för dina krav, för att säkerställa att alla detaljer och oförutsedda händelser redovisas. Sedan fotograferar och mäter vi samt lägger ner tid på att verkligen förstå vad som krävs för uppgiften så att vi kan ge en heltäckande offert utan att ta genvägar. Vi ser sedan till att kommunicera detta till dig så att du är medveten om vad vi målare i Skarpnäck arbetar mot. När projektet fortsätter kommer vi att se till att hålla dig informerad så att vi alltid är samstämmiga om inriktningen av jobbet.

Efter att ett jobb är klart ser vi till att inga märken lämnats på några möbelbeklädnader, golv eller någon annanstans. Vi ser också till att det inte finns några inkonsekvenser i färgdensitet eller mättnad, utan att du har en duk av kvalitetsarbete. Med våra premiumprodukter och detaljerade förberedelser för att säkerställa en arbetsyta utan stök kan du vara säker på att din plats kommer att se bra ut som ny.

LÅNG ERFARENHET

Med bra verktyg och effektivt arbete kan vi erbjuda tidsbesparande målning och förtroende för att jobbet blir rätt utfört. På grund av effektiviserad målning kan du också förvänta dig billig offert. Kontakta oss och begär en kostnadsfri offert.

HÅLLBAR FÄRG

Vi arbetar med välkända varumärken som Beckers, Flugger och Jotun. De erbjuder färg av högsta kvalitet samtidigt som de beaktar hälsa och miljö. Din hälsa skyddas genom att undvika miljöfarliga produkter till varje pris. Du kan förvänta dig de bästa materialen med oss.

PROFESSIONELLT RESULTAT

Vi har bra verktyg för professionella målare. De hjälper oss att uppnå kvalitet och resultat som inte går att uppnå på egenhand. Vill du ha det bästa resultatet skall du anlita oss.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

 • "Professionellt och effektivt utfört arbete. De svarade snabbt både inledningsvis och därefter. Mycket trevligt kundbemötande. Dessutom gjorde de rent efter sig! Vi är väldigt nöjda."

  Nadi Nadia
  Google omdöme
 • "Otroligt tillmötesgående personal. Professionella och ÄRLIGA, vilket för mig väger mest. Vänskapligt beteende vilket gör att jag kommer förbli deras framtida kund och rekommendera dessa vidare! Priset var rimligt men lågt för resultatet och kvalitén av arbetet. Rekommenderas starkt:)""

  Atif Ribic
  Google omdöme
 • "Min Mamma (87 år) behövde förnya sitt sovrum efter att Pappa blev tvungen att flytta till ett boende. Det var viktigt att det skulle bli ett sovrum av toppklass och att hantverkarna skulle vara trevliga mot Mamma. Mamma och jag (dottern) kunde inte vara mer nöjda!!!! Så fint det blev och vilka professionella hantverkare! Våra bästa rekommendationer!!!"

  Lena Ljung-Nordin
  Google omdöme
 • "Jag rekommenderar verkligen detta företaget. Snabb respons på förfrågan, professionellt bemötande, bra kvalitet och smidig kommunikation. Vi kommer definitivt använda deras tjänster igen!"

  Johanna Gustavsson
  Google omdöme

VI JOBBAR MED

© 2023 Sidan är en del av Renovex.se