MÅLARE I UPPLANDS-BRO

Med lång erfarenhet och ett stort fokus på kundnöjdhet kan du lita på oss med ditt målarprojekt.
Beskriv till ärende nedan.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

VÅRA TJÄNSTER

Bostads och kommersiella fastigheter kräver ständigt underhåll för att hålla dem säkra och se sitt bästa ut. Inne och utomhusmålning är en viktig del av fastighetsunderhåll. Liksom andra yrken är målning och dekorering en professionell färdighet och en bra målare och dekoratör kommer att ha utbildning för att stödja sin praktik, vilket ger dig lugnet att jobbet kommer att göras av en expert. Ommålning kan vara rörigt om den hamnar i fel händer, så låt oss professionella på Målare Upplands-Bro göra jobbet!

Vi förstår vikten av professionalism och så vi kommer alltid att förbli professionella. Du kan lita på våra målare och tapetserare i Upplands-Bro att utföra våra tjänster med högsta kvalitet. När du letar efter en tjänst vill du alltid föredra en tjänst som är kostnadseffektiv. Det är exakt vad du får med oss. Vi kommer att erbjuda en tjänst som är pålitlig, prisvärd och långsiktig. Förutom att vara professionella målare i Upplands-Bro förstår vi att det är lika viktigt att vara vänliga. Vi strävar efter att behålla en bra relation med våra kunder från det första kontakt vi har med dem.

  • Golvmålning

   Golvmålning

   När vi monterar eller färgar ditt golv kan vi välja produkter som ger dig vilken färg du än vill ha. Våra monterade brädor finns därför i en mängd olika trägolvsfärger.

  • Barnrumsmålning

   Barnrumsmålning

   Låt barnens fantasi flöda, speciellt i deras eget rum tack vare våra specialister i Bostadslyckan. Varför inte skapa en bakgrund för deras fantasivärld med färgglada, målade karaktärer eller scener.

  • Fasadmålning

   Fasadmålning

   Målning av fasaderna belyser inte bara färgen av byggnaden utan också dess skydd. Huvuduppgiften är att hålla fukt och därmed föroreningar borta från byggnaden.

VÅRA REFERENSER

Vill du anlita ett välkänt och pålitligt måleriföretag? Sök inte längre än till Målare Upplands-Bro. Vi har nöjda kunder och genomfört projekt i årtionden. Se vår portfolio av referenser.

UTFORSKA VÅRA TIDIGARE PROJEKTSE ALLA REFERENSER

OM OSS

Målare Upplands-Bro är en väletablerad målerifirma i Upplands-Bro som har byggt upp ett avundsvärt rykte under de senaste åren. Vi är stolta över vår vilja att alltid erbjuda en professionell och snabb service, samtidigt som vi behåller den högsta kvaliteten på vårt arbete. Våra målare i Upplands-Bro tar på sig alla typer av jobb från små hemarbeten till större kommersiella projekt allt efter behov, såsom lägenheter, hotell, pubar, butiker och äldreboenden, allt utfört till högsta standard och till mycket konkurrenskraftiga priser, vilket bidrar till vår stora erfarenhet och kunskap inom dekoration i alla förhållanden.

ERFARNA MÅLARE

Med hjälp av ett mycket erfaret team av målare kan vi kombinera kvalitetsarbete, utmärkt kunskap och låga priser för att erbjuda dig en oöverträffad service.

KVALITATIVT UTFÖRANDE

Vi har professionella verktyg och ett öga för noggrant utförande. Därför kan du förvänta dig ett perfekt slutresultat och levererande på överenskommen tid.

PROFESSIONELLITET

Vi arbetar med noggrant planerade steg som enligt ett väl organiserat schema och och har dagliga interaktioner med kund.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

AKTIV KOMMUNIKATION

Kommunikation skall tas på största allvar. Vi tycker att du som kund förtjänar att vara delaktig i framstegen och tidsplanen. Så du kan lita på att du kommer att få det du blivit lovad. Även om det kommer att ske i mindre förändringar under projektets gång.

KUNDNÖJDHET

Vi är stolta över vår förmåga. Därför kan vi tryggt lova kundnöjdhet som garanti. Som kund kan kommer du att besiktiga slutresultatet och har möjlighet att önska korrigeringar. Självklart blir målningen alltid som utlovat.

HELHETSANSVAR

Vi tar fullt ansvar för målningen från första dag. Vi planerar, handlar material, transporterar och gör jobbet. Så som kund kan du fokusera på vardagslivet. Detta gör projektet lättsamt som möjligt för dig som kund.

VARFÖR DU SKALL VÄLJA OSS

Vi erbjuder försäkring och garanti. Vi rekommenderar alltid att hyra en professionell team för att säkerställa att du får jobbet gjort på rätt sätt. Vårt team målare och tapetserare Upplands-Bro har varit inblandat i målning och tapetsering i många år och har erfarenhet av att arbeta på många olika jobb från nybyggnation till renovering, bland annat blir vi oftast kallade som de bästa målare i Upplands-Bro. De flesta av våra målare kommer också att vara villiga att garantera sitt arbete i 12 månader, så om något inte är riktigt som ett resultat av deras arbete, kommer de att komma tillbaka och rätta till det. Talar med vårt team målare i Upplands-Bro för att ta reda på de garantier som finns tillgängliga. När du utför arbetet själv, får du inte den här försäkran. Eventuella misstag kan vara kostsamma att rätta till och det finns en betydande tidsåtgång för att göra ett bra målningsjobb, inklusive förberedelse och röjning. Varför gå igenom besväret med att göra det själv när du kan kontakta en av våra professionella idag och låt oss göra det hårda arbetet för dig!

LÅNG ERFARENHET

Med bra verktyg och effektivt arbete kan vi erbjuda tidsbesparande målning och förtroende för att jobbet blir rätt utfört. På grund av effektiviserad målning kan du också förvänta dig billig offert. Kontakta oss och begär en kostnadsfri offert.

HÅLLBAR FÄRG

Vi arbetar med välkända varumärken som Beckers, Flugger och Jotun. De erbjuder färg av högsta kvalitet samtidigt som de beaktar hälsa och miljö. Din hälsa skyddas genom att undvika miljöfarliga produkter till varje pris. Du kan förvänta dig de bästa materialen med oss.

PROFESSIONELLT RESULTAT

Vi har bra verktyg för professionella målare. De hjälper oss att uppnå kvalitet och resultat som inte går att uppnå på egenhand. Vill du ha det bästa resultatet skall du anlita oss.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

 • "Professionellt och effektivt utfört arbete. De svarade snabbt både inledningsvis och därefter. Mycket trevligt kundbemötande. Dessutom gjorde de rent efter sig! Vi är väldigt nöjda."

  Nadi Nadia
  Google omdöme
 • "Otroligt tillmötesgående personal. Professionella och ÄRLIGA, vilket för mig väger mest. Vänskapligt beteende vilket gör att jag kommer förbli deras framtida kund och rekommendera dessa vidare! Priset var rimligt men lågt för resultatet och kvalitén av arbetet. Rekommenderas starkt:)""

  Atif Ribic
  Google omdöme
 • "Min Mamma (87 år) behövde förnya sitt sovrum efter att Pappa blev tvungen att flytta till ett boende. Det var viktigt att det skulle bli ett sovrum av toppklass och att hantverkarna skulle vara trevliga mot Mamma. Mamma och jag (dottern) kunde inte vara mer nöjda!!!! Så fint det blev och vilka professionella hantverkare! Våra bästa rekommendationer!!!"

  Lena Ljung-Nordin
  Google omdöme
 • "Jag rekommenderar verkligen detta företaget. Snabb respons på förfrågan, professionellt bemötande, bra kvalitet och smidig kommunikation. Vi kommer definitivt använda deras tjänster igen!"

  Johanna Gustavsson
  Google omdöme

VI JOBBAR MED

© 2023 Sidan är en del av Renovex.se