MÅLARE I VAXHOLM

Med lång erfarenhet och ett stort fokus på kundnöjdhet kan du lita på oss med ditt målarprojekt.
Beskriv till ärende nedan.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

VÅRA TJÄNSTER

Välkommen till Målare Vaxholm. Baserat i Vaxholm, specialiserar sig Målare Vaxholm på alla aspekter av bostads och kommersiell, inre och yttre målning i Vaxholm. Vi täcker Vaxholm och omgivande områden, vi är helt försäkrade, erfarna professionella målare, som kan erbjuda dig en högkvalitativ och pålitlig service med fullt garanterad hantverkskvalitet.


INOMHUS & UTOMHUS MÅLNING I VAXHOLM 

 • Inre målning (bostäder, nybyggnader, tillbyggnader, ladugårdsomvandlingar, vårdhem, lägenheter, affärer, salonger)
 • Yttre målning (fasadbrädor/fotlist, dörrar, fönster, affärsfasader, rännor och all murverk)

 

FÄRGRÅDGIVNING

Om du är osäker på vilka färger du ska använda för ditt interiör eller exteriör, så är våra experter glada att ge dig all hjälp du behöver. Rådgivningen är kostnadsfri.

 

LACKER & RESTORERING

För offert gällande restaurering, kan vi behöva besöka platsen för att ge en bättre offert. Om skadan (vägg/tak) är för stor, kan restaurering vara svårt genomförbart. Därför brukar vi be om en tid på plats eller location.

  • Golvmålning

   Golvmålning

   När vi monterar eller färgar ditt golv kan vi välja produkter som ger dig vilken färg du än vill ha. Våra monterade brädor finns därför i en mängd olika trägolvsfärger.

  • Barnrumsmålning

   Barnrumsmålning

   Låt barnens fantasi flöda, speciellt i deras eget rum tack vare våra specialister i Bostadslyckan. Varför inte skapa en bakgrund för deras fantasivärld med färgglada, målade karaktärer eller scener.

  • Fasadmålning

   Fasadmålning

   Målning av fasaderna belyser inte bara färgen av byggnaden utan också dess skydd. Huvuduppgiften är att hålla fukt och därmed föroreningar borta från byggnaden.

VÅRA REFERENSER

Titta på våra tidigare arbeten för att ta se den kvalitetsfinish som vi levererat våra tidigare kunder i Vaxholm eller granska vår feedback här.

UTFORSKA VÅRA TIDIGARE PROJEKTSE ALLA REFERENSER

OM OSS

Vi är Målare Vaxholm. Att leverera den bästa servicen till våra kunder i både offentlig och privat sektor, genom att erbjuda professionell och transparent rådgivning. Dessutom erbjuder vi våra kunder gratis rådgivning och våra experter är mer än glada att svara på dina frågor eller ge hjälp med de krav du kan ha.

ERFARNA MÅLARE

Med hjälp av ett mycket erfaret team av målare kan vi kombinera kvalitetsarbete, utmärkt kunskap och låga priser för att erbjuda dig en oöverträffad service.

KVALITATIVT UTFÖRANDE

Vi har professionella verktyg och ett öga för noggrant utförande. Därför kan du förvänta dig ett perfekt slutresultat och levererande på överenskommen tid.

PROFESSIONELLITET

Vi arbetar med noggrant planerade steg som enligt ett väl organiserat schema och och har dagliga interaktioner med kund.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

AKTIV KOMMUNIKATION

Kommunikation skall tas på största allvar. Vi tycker att du som kund förtjänar att vara delaktig i framstegen och tidsplanen. Så du kan lita på att du kommer att få det du blivit lovad. Även om det kommer att ske i mindre förändringar under projektets gång.

KUNDNÖJDHET

Vi är stolta över vår förmåga. Därför kan vi tryggt lova kundnöjdhet som garanti. Som kund kan kommer du att besiktiga slutresultatet och har möjlighet att önska korrigeringar. Självklart blir målningen alltid som utlovat.

HELHETSANSVAR

Vi tar fullt ansvar för målningen från första dag. Vi planerar, handlar material, transporterar och gör jobbet. Så som kund kan du fokusera på vardagslivet. Detta gör projektet lättsamt som möjligt för dig som kund.

VARFÖR DU SKALL VÄLJA OSS

Målare Vaxholm är en lokal professionell måleri i Vaxholm och områdena runt om. Våra målare och tapetserare i Vaxholm är också beredda att utföra arbete utanför Vaxholm och skulle gärna höra från dig om du har ett jobb som du tror vi kan hjälpa till med. Så tveka inte och ring oss idag!

Målare Vaxholm har vårt team av experter tillbringat många år med att förbättra sitt hantverk så att de kan erbjuda en utmärkt tjänst för dig, vi har bland de bästa målare i Vaxholm. Vi vet att målning och tapetsering i Vaxholm inte är så enkelt som många DIY-entusiaster tror. Först finns det en mängd målning, ytor och färger att välja mellan. Därefter måste du köpa rätt verktyg för jobbet. Sedan finns det förberedelsearbetet, slipning till en bra finish, arbete i trånga och besvärliga områden och timmarna för att röja upp. När du tar hänsyn till tiden, pengarna och ansträngningen som krävs, är det lätt att se varför många människor outsourcar detta slags arbete.

LÅNG ERFARENHET

Med bra verktyg och effektivt arbete kan vi erbjuda tidsbesparande målning och förtroende för att jobbet blir rätt utfört. På grund av effektiviserad målning kan du också förvänta dig billig offert. Kontakta oss och begär en kostnadsfri offert.

HÅLLBAR FÄRG

Vi arbetar med välkända varumärken som Beckers, Flugger och Jotun. De erbjuder färg av högsta kvalitet samtidigt som de beaktar hälsa och miljö. Din hälsa skyddas genom att undvika miljöfarliga produkter till varje pris. Du kan förvänta dig de bästa materialen med oss.

PROFESSIONELLT RESULTAT

Vi har bra verktyg för professionella målare. De hjälper oss att uppnå kvalitet och resultat som inte går att uppnå på egenhand. Vill du ha det bästa resultatet skall du anlita oss.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

 • "Professionellt och effektivt utfört arbete. De svarade snabbt både inledningsvis och därefter. Mycket trevligt kundbemötande. Dessutom gjorde de rent efter sig! Vi är väldigt nöjda."

  Nadi Nadia
  Google omdöme
 • "Otroligt tillmötesgående personal. Professionella och ÄRLIGA, vilket för mig väger mest. Vänskapligt beteende vilket gör att jag kommer förbli deras framtida kund och rekommendera dessa vidare! Priset var rimligt men lågt för resultatet och kvalitén av arbetet. Rekommenderas starkt:)""

  Atif Ribic
  Google omdöme
 • "Min Mamma (87 år) behövde förnya sitt sovrum efter att Pappa blev tvungen att flytta till ett boende. Det var viktigt att det skulle bli ett sovrum av toppklass och att hantverkarna skulle vara trevliga mot Mamma. Mamma och jag (dottern) kunde inte vara mer nöjda!!!! Så fint det blev och vilka professionella hantverkare! Våra bästa rekommendationer!!!"

  Lena Ljung-Nordin
  Google omdöme
 • "Jag rekommenderar verkligen detta företaget. Snabb respons på förfrågan, professionellt bemötande, bra kvalitet och smidig kommunikation. Vi kommer definitivt använda deras tjänster igen!"

  Johanna Gustavsson
  Google omdöme

VI JOBBAR MED

© 2023 Sidan är en del av Renovex.se