FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

BEGÄR EN OFFERT
Om oss

Bostadslyckan AB tillför stort värde till dina målarprojekt med vår utmärkta kunskap och gedigna erfarenhet. Lita på oss för alla dina måleriprojekt. Vi är här för att uppfylla dina krav med professionell standard.

Badrumsmålning i Stockholm

Behöver du professionella kvalitets målare för badrummet i Stockholm?
Badrummet har en viktig roll i våra hem, så det är alltid en bra idé att få ut så mycket som möjligt av det. Trots att badrum ofta är begränsade ytor kan ditt badrum beroende på storlek fås att se och kännas mycket större med bara några målartips.

Vi har listat några målartips för badrummet för att förbättra utseendet på ditt badrum.

Våra professionella målare och tapetserare här på Bostadslyckan är alltid redo att hjälpa dig att uppnå de bästa resultaten för dina badrumsmålningar.

Vilka väggfärger ska jag välja för mitt badrum? Välj ljusa färger över mörka när du väljer paletten för ditt badrum. Ljusare färger kan också vara ett bra val. Att använda traditionella och enkla vita eller krämfärg kommer också att fungera bra. Genom att måla ytorna med ljusa färger öppnas rummet upp och låter ljuset studsa fritt runt i rummet. På så sätt hjälper det naturliga ljuset som kommer in i rummet att det känns varmare och lockande, samtidigt som det ser mindre trångt ut. På grund av detta föreslår vi specifika färger som förstärker effekten av det naturliga ljuset på rummet. Dessa färger inkluderar: vit, pärla, grå, aqua eller rosa. Andra nyanser av ljusblått eller ljusgrönt kan också fungera bra.

Du är inte begränsad till att använda samma färg för dina badrumsytor, du kan krydda till det men behålla samma ton.

För att förhindra att badrummet ser mindre ut, undvik kontrastfärger och mörkare toner. Välj ljusa färger för både dusch väggar och golv. Genom att använda ljusare nyanser kan du maximera rymden i rummet.

På så sätt kommer du att uppnå målet att göra hela badrummet till en sammanhängande yta. Den rätta färgkombinationen, särskilt i området där väggarna möter kaklet, är avgörande. Att använda kontrastfärger här kommer att motsätta sig ditt mål och inte ge illusionen av en större yta.

Genom att anlita Bostadslyckan för att utföra dina badrums målningstjänster får du expertledning varje steg på vägen, från att få en gratis färgkonsultation till att få högkvalitativa resultat.

Bostadslyckan ser fram emot att måla ditt nya badrum. Allt vårt arbete är garanterat, vi anställer endast granskade, pålitliga expertmålare, våra offertförfrågningar är 100% gratis och vi erbjuder flexibla betalningsplaner.

Kontakta oss nu om du har frågor angående ditt projekt eller titta på våra artiklar så kan vi hjälpa dig med vår expertis.

Våtrum badrumstak målning roller

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Be oss om en offert så återkommer vi till dig med en offert så snart som möjligt!

© 2023 Sidan är en del av Renovex.se