FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

BEGÄR EN OFFERT
Om oss

Bostadslyckan AB tillför stort värde till dina målarprojekt med vår utmärkta kunskap och gedigna erfarenhet. Lita på oss för alla dina måleriprojekt. Vi är här för att uppfylla dina krav med professionell standard.

Fasadmålare i Stockholm

Målning av fasaderna belyser inte bara färgen av byggnaden utan också dess skydd. Huvuduppgiften är att hålla fukt och därmed föroreningar borta från byggnaden samtidigt som man behåller en adekvat andningsförmåga. Detta kan uppnås med olika målningssorter.

Vi erbjuder en mängd andningsbar fasad- och inomhusfärg för murverk och trä. Vi har silikon akryl, ler grundade och emulsionsfärger.

Bostadslyckan är en professionell måleri. Vi har bland dom bästa målare i Stockholm med års erfarenhet, vi arbetar i Stockholm och flera Stockholmsorter .
Vi slipade vårt hantverk i den extrema konkurrenskraftiga Stockholms marknaden. För att lyckas behövde företaget erbjuda den absolut bästa servicen möjlig. Därför har Bostadslyckan utvecklat en företagsetik som prioriterar professionalism, effektivitet i service och detaljrikedom. Med varje uppdrag vi genomför – oavsett om det är i den privata eller kommersiella sektorn – strävar vi efter 100% kundnöjdhet. Bostadslyckan är stolt över vårt arbete och erbjuder bara det absolut bästa inom måleri och dekoration. Flexibiliteten i vår service innebär att vi är tillgängliga för att göra allt från att måla en enda rum i ett hushåll till att måla en hel våning på ett hotell.

Kontakta oss gärna för ett kostnadsfri offert eller om du har frågor kring ditt angående projekt, tveka inte att ringa oss eller maila för att fråga om hur vi arbetar!

Fasadmålning Stockholm

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Be oss om en offert så återkommer vi till dig med en offert så snart som möjligt!

© 2023 Sidan är en del av Renovex.se