FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

BEGÄR EN OFFERT
Om oss

Bostadslyckan AB tillför stort värde till dina målarprojekt med vår utmärkta kunskap och gedigna erfarenhet. Lita på oss för alla dina måleriprojekt. Vi är här för att uppfylla dina krav med professionell standard.

Målning av köksluckor i Stockholm

Hur väljer du rätt köksskåp målare för ditt köks målarprojekt?
Det här kan bero på din budget och den kvalitet på slutresultatet du förväntar dig. Här på Bostadslyckan baserar vi våra priser på industristandarden. Denna prisformel möjliggör för all förberedelse och målning att slutföras till högsta standard samt att använda de bästa kvalitetsmaterialen som finns tillgängliga.

 

Köksskåp Målare Stockholm

Vi har jobbat med några av de finaste köken i och omkring Stockholm.
Vår passion för att säkerställa det finaste slutresultatet för att visa upp ditt kök förändras aldrig. Varje kök är vår blanka duk där vi tillämpar vår konst. Varje kök börjar med designers syn på klientens krav.

Under årens lopp har vi jobbat med några av de allra bästa köks- och möbel designerna inom branschen. Vår uppgift är att slutföra arbetet till högsta standard och uppnå våra kunders behov.

 

Handmålat kök Stockholm

Bostadslyckan målar om era köksskåp så att man får en känsla av vackra och moderna interiörer..

Med varje kök vi målar börjar vi genom att skydda alla ytor som vi inte vill ha målad. Alla interiörer maskeras upp med 38 mm maskeringstejp, alla arbetsbänkar och golv maskeras och täcks med 1000-graders eller högre linnepapper.

Oavsett om det är vår snabba, kvalitativa, vänliga service eller den ärlighet och värde vi ger till varje interaktion, älskar våra kunder oss för vår raka och ärliga framgångsrikt tillvägagångssätt för vad som är möjligt för dina föremål. Alla träslag och ytor är inte likvärdiga och inte alla kök byggs med samma kvalitets hantverk, vi tar oss tid att förklara skillnaderna och peka ut eventuella oro baserat på den nuvarande skicket på ditt kök och vad du kan förvänta dig som ett slutresultat.

Tack vare vår erfarenhet förstår vi konstruktionstekniker och kommer att peka ut eventuella områden som kan vara av oro tillsammans med eventuella möjliga åtgärder för att ta bort eller dölja eventuella fysiska egenskaper som visas när ljusa färger används.

Träet expanderar och drar ihop sig konstant beroende på värme- och luftfuktighetsnivån i ett givet hem, detta kan påverka ytorna vid extrema förändringar. Detta rörelse är inneboende i trä och varierar beroende på arten.

 

Så här kontaktar du oss

Om du vill boka Bostadslyckan kök målningsservice eller bara vill ha mer information finns det ett antal sätt du kan kontakta oss på. Du kan fylla i vårt onlineformulär, och någon från vårt härliga team kommer att svara så snart som möjligt. Eller så kan du ringa oss på vårt telefonnummer om du hellre vill det. Vi skulle gärna vilja höra från dig!

Köksluckor Stockholm Spraymålning

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Be oss om en offert så återkommer vi till dig med en offert så snart som möjligt!

© 2023 Sidan är en del av Renovex.se