FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

BEGÄR EN OFFERT
Om oss

Bostadslyckan AB tillför stort värde till dina målarprojekt med vår utmärkta kunskap och gedigna erfarenhet. Lita på oss för alla dina måleriprojekt. Vi är här för att uppfylla dina krav med professionell standard.

Målning av fönster och dörrar i Stockholm

Vi på Bostadslyckan målar fönster och dörrar i valfri färg med hjälp av specialutrustning med garanterade resultat. Vi kan spraymåla dina befintliga fönster och dörrar med toppkvalitet, högteknologiska, specialbeläggningar som andra inte har. Vi kan garantera med vår service toppkvalitet vilket ger dina fönster och dörrar en modern, extremt hållbar, ny look, liknande en fabriks applicerad finish.

Vi hjälper dig att modernisera ditt hem, här är varför du ska välja oss för måleri av fönster och dörrar i Stockholm:

  • Modern: Uppgradera till senaste stilen och trenderna genom att återfärga dina fönster och dörrar i valfri färg du önskar.
  • Garanti: Allt vårt arbete kommer med en garanti så du kan vara säker på att du kommer bli nöjd med resultatet.
  • Snabba resultat: När det är schemalagt kommer vi att fullborda vårt arbete samma dag med minimalt besvär och inget röra kvar.
  • Testat och beprövat: Vi har en unik formel som har testats och beprövats som gör att vi kan erbjuda en garanti på allt vårt utförda arbete.
  • Hållbarhet: Gör ditt bidrag för miljön och renovera dina fönster istället för att ersätta dem!

Tveka inte att kontakta oss för en kvick och kostnadsfri offert, om du har frågor angående ditt projekt kan du maila eller direkt ringa oss utan problem!

Painting a wooden window paint with paintbrush while painting window trim

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Be oss om en offert så återkommer vi till dig med en offert så snart som möjligt!

© 2023 Sidan är en del av Renovex.se