FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

BEGÄR EN OFFERT
Om oss

Bostadslyckan AB tillför stort värde till dina målarprojekt med vår utmärkta kunskap och gedigna erfarenhet. Lita på oss för alla dina måleriprojekt. Vi är här för att uppfylla dina krav med professionell standard.

Snickerimålning i Stockholm

Ser dina möbler slitna?

Möblerna i ditt rum har en enorm inverkan på dess utseende. Gamla och söndriga möbler kan säkert göra vilket rum som helst kännas kallt och smaklös. För företag kan detta vara en stort problem, vilket resulterar i förlust av kunder och vinster. Bostadslyckan är din lokala snickeri målare, redo att ge ditt möblemang en fullständig transformation. Vi kan måla alla typer av möbler, oavsett om det är trä, stål eller MDF. Vår uppgift är att göra ditt hem se modern och fantastisk ut så att du aldrig behöver oroa dig!

Vi bemöter varierade stilar och preferenser. Vi garanterar professionella målare att hyra i Stockholm. Inte alla människor är likadana. Vi gillar olika saker, tänker annorlunda och väljer inte samma saker. Vi förstår att varje klient är unik med unika smaker. Som ett resultat erbjuder vi en fullt personlig tjänst som hjälper oss att gå utöver dina förväntningar.

Vi kan måla dina snickerier i kolonial stil eller göra det se ultramodern ut. Vårt team kan ge ditt möblemang en varm och naturlig look, eller förvandla det till något ögonfångande. Berätta bara för oss dina preferenser, och vi kommer att få det att hända!

Vi använder en mängd målningstekniker för att uppnå det utseende du vill ha. Vi är professionella spraymålare och ger ett anpassad tjänst till dina behov. Om det behövs kan vi till och med handmåla dina bord och stolar för att få fram träets skönhet. Vårt team är också duktigt på att hantera kommersiell möbelmålning. Vi kan göra ditt företag se professionellt ut och skapa en produktiv arbetsmiljö för dina anställda vilket är väldigt viktigt i en storstad som Stockholm. Vårt team specialiserar sig också inom branscher som utbildning och hälsa. Du kan lita på oss för fullständig överensstämmelse med regler och strikta säkerhetsstandarder.

Kontakta oss gärna för flera frågor och för en kostnadsfri offert med svar inom 24-timmar.

Ceiling moldings in the interior, a detail of intricate corner.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Be oss om en offert så återkommer vi till dig med en offert så snart som möjligt!

© 2023 Sidan är en del av Renovex.se