FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

BEGÄR EN OFFERT
Om oss

Bostadslyckan AB tillför stort värde till dina målarprojekt med vår utmärkta kunskap och gedigna erfarenhet. Lita på oss för alla dina måleriprojekt. Vi är här för att uppfylla dina krav med professionell standard.

Takmålning i Stockholm

Taktegel är oftast glömda tills de börjat förlora sin färg och blekna. Detta gör dem sårbara, särskilt under vintermånaderna när dåliga väderförhållanden kan skada mycket och göra det svårt för dina takmaterial att utföra sitt jobb ordentligt. Med våra målningstjänster kan vi återställa färg och förlänga livslängden på ditt tak.

Om du märker avfärgning eller mossa på din taktegel ytor, då är chansen att detta är för att skyddet har bärgat bort från regn, sol, vind osv. över tid – utan sin beläggning kommer dessa delar att vara sårbara inte bara för dåligt väder utan också för svampar och alger som kan skada andra aspekter av hur väl de skyddar mot vattenläckage samt sol inträngning in i byggnader under soliga dagar.

Om du är trött på hur dina takplattor ser ut, kontakta oss för en gratis offert på takmålning. Vi kan måla om ditt tak för att göra hela taket mer vackert än någonsin tidigare! Med vårt utbud av färger som finns tillgängliga för dig att välja mellan, är vi säkra på att det finns en som passar just ditt hem stil.

 

Takmålning

När vårt team har avslutat taktvätten, applicerar vi takmålningen på plattorna när de har torkat. Detta görs noggrant och långsamt för att säkerställa att taket utanför plattorna hålls färg fria. När det är färdigt kommer dina takplattor att se nya ut och är förseglade mot svenskt väder vilket kommer att förlänga livslängden på ditt tak.

Ring oss nu eller maila oss för att boka en gratis, obunden offert för att måla och försegla takplattor i Stockholm. Du kommer inte bli besviken!

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Be oss om en offert så återkommer vi till dig med en offert så snart som möjligt!

© 2023 Sidan är en del av Renovex.se