FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

BEGÄR EN OFFERT
Om oss

Bostadslyckan AB tillför stort värde till dina målarprojekt med vår utmärkta kunskap och gedigna erfarenhet. Lita på oss för alla dina måleriprojekt. Vi är här för att uppfylla dina krav med professionell standard.

Expert på trappmålning i Stockholm

Hos Bostadslyckan har vi mycket erfarenhet inom måleri och dekoration av hus i Stockholm. Vi renoverar, målar och dekorerar trappor över hela Stockholm. Vårt team av professionella målare kan måla din trappor, renovera och säkerställa på att du kommer att bli nöjd med resultatet!

Vi är experter på att måla och renovera trappor, inklusive både till företagsbyggnader och till ditt hem. I Stockholm behöver vi målare och dekoratörer som har erfarenhet av att måla och tapetsera gamla och ömtåliga hus.

 

Trappmålning i nybyggda hus

Vi har också många års erfarenhet av att måla nybyggen, korrekt grundmåla och måla trappor, vi specialiserar oss också i träarbete till en mycket hög standard, runt om i Stockholmsområdet och utöver. Du kan läsa mer om trappmålning i våra artiklar om du är efter en utmaning annars kan du direkt kontakta oss för mer specifika frågor om ditt angående projekt.

När det gäller att anställa målare är det viktigt att välja en expert. Så låt oss göra målarjobbet som ditt hus förtjänar!

Kontakta oss gärna för en kvick och kostnadsfri offert.

Måla eller lacka trappa

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Be oss om en offert så återkommer vi till dig med en offert så snart som möjligt!

© 2023 Sidan är en del av Renovex.se