FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

BEGÄR EN OFFERT
Om oss

Bostadslyckan AB tillför stort värde till dina målarprojekt med vår utmärkta kunskap och gedigna erfarenhet. Lita på oss för alla dina måleriprojekt. Vi är här för att uppfylla dina krav med professionell standard.

Väggmålning i Stockholm

För att säkerställa att ditt målarjobb slutförs utan problem följer vi alltid en grundlig kontrollista. Först och främst kommer vi att slutföra alla detaljer, inklusive vilka färger och typer av färg du skulle vilja att vi använder. Därefter kommer vi att be dig att flytta saker som känsliga föremål, hyllor, ramar och andra värdefulla föremål från rummet som du vill att vi ska måla. Vi kan också besvara alla eventuella frågor du kan ha. Självklart går vårt professionella team igenom din bostad för att genomföra slutliga förberedelser innan vi ens börjar måla.

 

Förberedelser innefattar dessa steg:

  • Vi ser till att golvet är helt täckt för att skydda det.
  • Vi flyttar möbler och täcker också det.
  • Eventuella väggar som behöver åtgärd kommer att ha sprickor och hål fyllda.
  • Om du har gipsskivor kan vi också genomföra reparationer på det.
  • Vi kommer att applicera primers eller underlacker om det behövs

Lär känna vår hemlighet för perfekta resultat: En av våra hemligheter för att konsekvent producera höga resultat är att alltid använda det allra bästa utrustningen och materialet. Det kostar oss mycket pengar att göra detta och de flesta företagen kommer inte att göra det. Men det är vad som gör att vi har så många recensioner med fem stjärnor!

Vi gör det väldigt enkelt att boka din pålitliga, erfarna och prisvärda målare i stockholm.

Våra experter på väggmålning har mycket kunskap och erfarenhet inom måleri, renovera och måla både för bostads- och kommersiella kunder i Stockholm. Faktum är att vi ofta refereras till som de bästa målarna i Stockholm! Vi vet att du också vill ha så lite störning som möjligt i ditt vardagliga liv, så vi kommer att agera enligt en tidtabell som vi har kommit överens om tillsammans.

Det andra mest viktiga är tillförlitlighet. Med detta i åtanke anställer vi bara de mest kvalitativa målare professionella, som har visat sig vara punktliga, pålitliga och trevliga. Slutligen har vi säkerställt att hålla våra priser konkurrenskraftiga och överkomliga.

Vi täcker allt när det gäller att måla i Stockholm, kontakta oss gärna för en kostnadsfri offert eller om ni har specifika frågor om angående projekt.

White paint roller in hand with drywall wall.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Be oss om en offert så återkommer vi till dig med en offert så snart som möjligt!

© 2023 Sidan är en del av Renovex.se